Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Blind Rage címmel érkezik nyár közepén az új Accept

0403acceptJúlius 17-én jelenik meg a Mark Tornillo-féle Accept harmadik nagylemeze. A még két elődjénél, a Blood Of The Nationsnél és a Stalingradnál is hagyományőrzőbbnek ígért album a Blind Rage címet kapta.

Az Accept ismét Andy Sneap produceri felügyelete mellett dolgozott a stúdióban, és természetesen roppant elégedettek az anyaggal. „Történt velünk valami, ami tudat alatt működik, és nagyon szenvedélyes”, mondja a címről Wolf Hoffmann gitáros. „Vad és félelmetes vak düh ez. A Daniel Goldworthy készítette borító ennek megfelelően egy fenevadat ábrázol, amely vak dühben gázol végig az egész bolygón. Akárhová megyük, akármikor kapcsolod be a tévét, mindenütt azt látod, amint ez a vak düh dolgozik, akár természeti katasztrófákról beszélünk, akár az emberek által teremtett őrületről.”

Ami magát a zenét illeti, Mark Tornillo énekes korábban azt mondta: nagyjából ugyanarról van szó, mint eddig, de kicsit még inkább a klasszikus érzés hatja át a dalokat. „Akadnak olyan témák, ahol amint meghallod a nyitóriffeket, azt mondod: nahát, ez akár a Balls To The Wallon vagy a Metal Hearton is szerepelhetett volna! Nagyon klasszikus megszólalású, klasszikusan acceptes hangzású lesz az anyag, de sok változatos elemmel. A súlyos, kétlábdobos számok mellett helyet kaptak kicsit eltérő dolgok is", fogalmazott a frontember.

Az Accept valamikor július végén kezd turnézni a lemezzel. Az addig fennmaradó időben Tornillo eredeti csapatával, a T.T. Quickkel is mozog majd: május 3-án a csapat fellép egy sayreville-i koncerten a King's X, a The Atomic Bitchwax és a Black Reign társaságában, és Mark szerint még az is elképzelhető, hogy egy digitális EP-t is készítenek, mert vannak új dalötleteik.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 NOLA 2014-04-03 13:18
Fasza, ez a borító!
Idézet
 
 
+1 #1 kmaker 2014-04-03 07:13
ÁÁlllllattt :D
már várom :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.