Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Biztosan nem lesz több új Queen album

Annak ellenére, hogy több helyen is új Queen albumot rebesgettek az utóbbi hetekben, rajta befejezetlen Freddie Mercury dalokkal, Roger Taylor dobos az Ultimate Classic Rocknak minden hasonló hírt cáfolt. Bizonyos speciális aktivitások azonban várhatók a bandától.

„Nem lesz album", szögezte le nyilatkozatában a dobos. „Egyszerűen nincs hozzá elég anyagunk, az pedig, hogy a meglévőkből is kifacsarjuk az utolsó cseppet, az utolsó dolog lenne, amit csinálni szeretnénk. Az ugyanakkor igaz, hogy van néhány nagyszerű téma, amiket Freddie még Michael Jacksonnal rögzített. Brian (Brian May gitáros) és én most éppen ezeken dolgozunk, és állati jók. Ezek egyszer biztosan felbukkannak majd – amikor úgy érezzük, hogy elérkezett a megfelelő pillanat. De semmiféle hullámot nem szeretnénk meglovagolni ezzel."

Taylor szerint a felvételek valamikor 2012-ben jelenhetnek majd meg. A dobos azt is elmondta az interjúban, hogy a banda Paul Rodgers-féle fejezetét eredetileg sem tervezték tartósra. „Sosem úgy képzeltük, hogy Paullal öregszünk majd meg. Paulnak mindig ott volt a saját karrierje, és nekünk is az önálló dolgaink. Nem hinném, hogy Brian és én valaha is ismét ugyanazzal az intenzitással turnéznánk még a jövőben."

A Queen utolsó „rendes" stúdióalbuma az 1991-es Innuendo volt. A húsz évvel ezelőtt elhunyt Freddie Mercury utolsó elfekvő felvételeiből készített Made In Heaven 1995-ben jött ki. A Paul Rodgersszel készített 2008-as The Cosmos Rocks már nevében sem tekinthető hagyományos Queen lemeznek, hiszen Queen + Paul Rodgersként jelent meg. A banda jövőre színpadra állít egy látványos, speciális tribute show-t Queen Extravaganza néven, de a résztvevők pontos leosztása egyelőre még nem ismert.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Sandra 2011-12-08 14:47
Nem éppen a "legalja" és nem egy dalról volt szó:
http://www.dailystar.co.uk/posts/view/217722/It-s-Queen-reborn/
Idézet
 
 
+2 #1 TelekiPál 2011-12-04 15:10
Ez a Queen/2 + Paul Rodgers egyenlet nem hozott pozitív eredményt, de legalább önkritikusak, mégha nem is vallják be, hogy a lemez fogadtatása nem sarkallta őket szorosabb együttműködésre .

Az meg, hogy most ELŐKERÜLT egy új Freddie dal szerintem mindennek a legalja. Kösz fiúk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.