Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Billboard: Top 5-ben a Korn, megint dobogós lehet az Avenged Sevenfold

A Billboard-lista negyedik helyén indított a Korn új albuma, a The Serenity Of Suffering. Jól kezdett az Avenged Sevenfold is, de az előrejelzett eladások szerint aligha jön nekik össze a mesterhármas az amerikai listák legtetején.

0722korn

57 ezer példányban kelt el az Egyesült Államokban a Korn új nagylemeze, a The Serenity Of Suffering, amivel a zenekar ismét bekerült az amerikai listák élbolyába, mivel az album a Billboard Top 200 negyedik helyén startolt. Ezek az eredmények abszolútértékben és helyezési szempontból is erősebbek a legutóbbiaknál, hiszen a 2013-as The Paradigm Shift 46 ezer példányben ment el a nyitóhéten, ami a nyolcadik helyre bizonyult elegendőnek. A Korn egyébként mindent összevetve tizenharmadik alkalommal jut be az amerikai Top 10-be, amivel behozták ezen a téren a Led Zeppelin eredményeit, és már csak a Rolling Stones, a Beatles, a Dave Matthews Band, Carlos Santana és a Van Halen előzi meg őket.

Az egyik legizgalmasabb kérdés az Avenged Sevenfold új anyaga, a The Stage várható eredménye lesz, amelyet a zenekar minden előzetes hírverés nélkül, gyakorlatilag a semmiből dobott piacra múlt héten, és csupán egy nappal előtte jelentették be a megjelenést. Az előzetes becslések ugyanakkor elég kecsegtetőek: a Hits Daily Double szerint az album 70-75 ezer példányban kelhet el a nyitóhéten, ami szép eredmény, habár jelentősen elmarad két elődje, a 2013-as Hail To The King 159 ezer, illetve a 2010-es Nightmare 162 ezer példányos nyitóhetétől. Amennyiben a becsülthöz hasonló eladás jön majd ki (márpedig nagyságrendileg a Hits Daily Double ritkán téved), a zenekarnak a Top 3 mindenképpen kinéz Amerikában, a csúcsra azonban csak egy gyengébb héten juthatnak fel ilyen eredménnyel.

 

Hozzászólások 

 
-10 #1 Starking 2016-11-02 15:34
rusnyák mint nagyapám szőrös segge lyuka
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.