Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Big Screen Lies: a Stryper megmondja a tutit

Október 16-án jelenik meg a Frontiersnél a keresztény hard rocker Stryper új albuma, a Fallen. A zenekar most Big Screen Lies címmel tett közzé egy számot a lemezről.

0709stryper

Ugyan még csak januárban jelent meg Michael Sweet és George Lynch közös nagylemeze, az Only To Rise, új Stryper-albumot is hoz a 2015-ös év: a zenekar a massachusettsi Northamptonban vette fel a 2013-as No More Hell To Pay folytatását, amely októberben megjelenik. A már ismert Yahweh című első single mellett most a címadó szám is meghallgatható, a borítót pedig ismét Stanis Decker készítette, akivel már a legutóbbi anyagon is együtt dolgoztak.

„Nem akarom elriasztani a rajongókat, de ez lesz az eddigi legsúlyosabb lemezünk”, mondta korábban Michael egy interjúban. „Nem abban az értelemben, hogy átmegyünk rajta thrash metalba, vagy bármi hasonló, de zeneileg és szövegileg egyaránt van egy sötétebb tónusa a daloknak. Néhány számhoz eleve lejjebb is hangoltunk, bár persze nem ez a modern Drop B hangolás köszön majd vissza, hanem az E húrt hangoltuk le D-re, mint például a Van Halen az Unchainedben. És ehhez egy szintén igen súlyos megszólalás társul. Szerintem amikor az emberek meghallják a lemezt, azt kérdezik majd: micsoda? Ez tényleg a Stryper? De mindezt jó értelemben… Sokkolni fogja őket!”

0626strypercA lemez dallistája az alábbi:

01. Yahweh
02. Fallen
03. Pride
04. Big Screen Lies
05. Heaven
06. Love You Like I Do
07. All Over Again
08. After Forever
09. Till I Get What I Need
10. Let There Be Light
11. The Calling
12. King Of Kings

A zenekar a Black Sabbath örökbecsű After Foreverjének új verzióját is rögzítette. Clint Lowery, a Sevendust gitárosa a Yahweh mellett a címadó számban is társszerző volt. A Big Screen Lies című újabb téma alább meghallgatható, Michael Sweettel pedig a következő időszakban több érdekes projektben is találkozhatunk majd a Stryper mellett.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.