Shock!

január 29.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Beugró szólógitárossal érkezik Budapestre a Fates Warning

0821fwOktóber 16-án, a Livesound szervezésében ismét Budapesten lép fel a connecticuti Fates Warning. A kilenc évnyi lemezínség után a napokban új albumot megjelentetett progresszív metal császárok soraiban azonban a teljes turnéról hiányozni fog majd Frank Aresti gitáros, a klasszikus felállás egyik oszlopa, aki sokévnyi szünet után jó tíz évvel ezelőtt keveredett vissza Jim Matheosékhoz.

„Frank éppen akkor kezdett egy új munkahelyen, amikor készítettük a lemezt és a hozzá kapcsolódó dolgokat”, magyarázta Ray Alder énekes a San Antonio Metal Music Examinernek Aresti hiányát. „Emellett pedig meg is házasodott, és Kaliforniába költözött. Megpróbálkoztunk összeegyeztetni a dolgokat, de végül nem jött össze. Mindenesetre nincs harag vagy ilyesmi, csakis a legjobbakat kívánjuk neki. Pontosan tudjuk, hogy a következő néhány turnén megint itt lesz velünk.”

Aresti helyén Mike Abdow játszik majd az aktuális dátumokon, így az október 16-ai budapesti koncerten is. Az A38 Hajón a norvég progger Divided Multitude lép színpadra a Fates Warning előzenekaraként, akik idén tavasszal adták ki ötödik soralbumukat Feed On Your Misery címmel. A budapesti buli részletei itt találhatók, aki pedig duplázni szeretne, másnap Pozsonyban is megnézheti a párost.

A Darkness In A Different Light lemezről hamarosan kritikát közlünk, és nemsokára Joey Vera basszusgitárossal készített interjúnkat is elolvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.