Shock!

augusztus 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Beugró szólógitárossal érkezik Budapestre a Fates Warning

0821fwOktóber 16-án, a Livesound szervezésében ismét Budapesten lép fel a connecticuti Fates Warning. A kilenc évnyi lemezínség után a napokban új albumot megjelentetett progresszív metal császárok soraiban azonban a teljes turnéról hiányozni fog majd Frank Aresti gitáros, a klasszikus felállás egyik oszlopa, aki sokévnyi szünet után jó tíz évvel ezelőtt keveredett vissza Jim Matheosékhoz.

„Frank éppen akkor kezdett egy új munkahelyen, amikor készítettük a lemezt és a hozzá kapcsolódó dolgokat”, magyarázta Ray Alder énekes a San Antonio Metal Music Examinernek Aresti hiányát. „Emellett pedig meg is házasodott, és Kaliforniába költözött. Megpróbálkoztunk összeegyeztetni a dolgokat, de végül nem jött össze. Mindenesetre nincs harag vagy ilyesmi, csakis a legjobbakat kívánjuk neki. Pontosan tudjuk, hogy a következő néhány turnén megint itt lesz velünk.”

Aresti helyén Mike Abdow játszik majd az aktuális dátumokon, így az október 16-ai budapesti koncerten is. Az A38 Hajón a norvég progger Divided Multitude lép színpadra a Fates Warning előzenekaraként, akik idén tavasszal adták ki ötödik soralbumukat Feed On Your Misery címmel. A budapesti buli részletei itt találhatók, aki pedig duplázni szeretne, másnap Pozsonyban is megnézheti a párost.

A Darkness In A Different Light lemezről hamarosan kritikát közlünk, és nemsokára Joey Vera basszusgitárossal készített interjúnkat is elolvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.