Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Behind The Walls: új dal a Queensryche Digital Noise Alliance albumáról

Október 7-én jelenik meg a Queensryche új nagylemeze. A Digital Noise Alliance-ről most bemutatták a harmadik előzetes dalt.

0624qr

Ősszel, a Century Mediánál érkezik a Queensryche tizenhatodik stúdióalbuma. Az ismét Chris „Zeuss” Harris producerkedésével felvett Digital Noise Alliance már a negyedik lemez a sorban a bandától Todd La Torre énekessel a fronton, és az első Casey Grillo dobossal a fedélzeten. Emellett az anyagon a visszatérő Mike Stone váltotta Parker Lundgrent.

queensryche_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek:

01. In Extremis
02. Chapters
03. Lost in Sorrow
04. Sicdeth
05. Behind the Walls
06. Nocturnal Light
07. Out of the Black
08. Forest
09. Realms
10. Hold On
11. Tormentum
12. Rebel Yell

A már bemutatott In Extremis és Forest után most a Behind The Walls című szerzemény is meghallgatható. A legutóbbi Queensryche-album, a The Verdict 2019-ben jött ki.

 

Hozzászólások 

 
#2 Verebélyi Gábor 2022-09-02 12:21
Sziasztok!
Hallgatnám én a Queensryche-ot, próbálkozok is becsülettel. Megjelenik, megveszem, belefülelek, majd a polcra kerül. Tudom, baromi unalmas a sztori, de én, aki a Queensryche/Dream Theater/Fates Warning szentháromságon nőttem fel, nekem különösen szívfájdalmam a banda ellaposodása. Megértem az évek múlását, a zsenialitás és az isteni szikra sem örökéletű. Gyakorlatilag a Promised Land után már nem az én zenémet játsszák, de még az azt követő lemezeken is voltak olyan dalok, amik jóleső libabőrt okoztak. Aztán valahogy szépen elkoptak ezek a finomságok, a kitörölhetetlen dallamok. Toddal meg kb. úgy vagyok, mint anno a Dickinson nélkül kiálló Maiden esetében, hogy jó-jó, életben marad a zenekar, visszajött a heavy metal, koncerteznek, de a Maiden is csak Bruce-szal az igazi. Valahogy ezt érzem a Queensryche esetében is. Hozzáteszem, Geoff szóló dolgai is hasonlóan harmatosak. Még úgy is, ha az utolsó két lemeze valamelyest, irányvonalként kissé barátkozósabb. És még abba sem vagyok biztos, ha Tate visszatérne, mindjárt csillagos ötös lenne az új lemez és libabőr. Tudom, tudom: Ha nem tetszik, hallgassak mást... Ami így is van többnyire, de az emberfia csak reménykedik valamiben...
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2022-09-01 14:46
A Verdict kurv@ jó album volt!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.