Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bach Jerichónak: „Az egész emberiség javát szolgálná, ha felhagynál az énekléssel”

Mindenképpen Sebastian Bach és Chris Jericho nevéhez fűződik az utóbbi időszak legkellemetlenebb anyázás-hadjárata a rockszíntéren. A Skid Row egykori énekese playbackeléssel vádolta meg a Fozzy frontemberét, majd a vita nyílt fenyegetőzésbe torkollott...

0721bachchris

Elmérgesedett üzengetés-csatába bonyolódott egymással Sebastian Bach és Chris Jericho. A kezdőrúgást természetesen a Skid Row volt énekese adta meg, miután múlt héten beleszállt a Fozzy frontemberébe. Pedig a történet ártalmatlanul indult: egy rajongó a Twitteren beírta Bachnak, hogy Jericho egyre jobban hasonlít rá, amire Sebastian elsőre csak annyit írt, hogy az utóbbi két-három évben naponta hallja ezt. „Akik jól néznek ki, azok jól néznek ki, mit is mondhatnánk?", szállt be a csevejbe kedélyesen Chris, ám ezután kezdődtek a bajok, valaki ugyanis arra vetemedett, hogy megjegyzést tegyen Bachra. A felhasználó szerint Jericho mára lenyomta Sebastiant, aki túl sokat partizott. „Mindenképpen, hiszen csak tátog a színpadon", reagálta erre Bach, ami egyébként nem újdonság: a pankrátorként a tengerentúlon igazi celebnek számító Jerichót az utóbbi években többen is vádolták playbackeléssel. A tweet-folyamban többen is Chris védelmére keltek, Bach azonban kitartott álláspontja mellett. „Tök jó, akkor mutassatok egy felvételt, amin énekel, mert amit eddig láttam, az mind Milli Vanilli volt", írta.

0721bachMindezt persze Jericho sem hagyta szó nélkül. „Helló, itt Chris Milli Vanilli Jericho. Az elmúlt öt évben öt Top 30-as slágerem volt a Fozzyval. Nagy rajongója vagyok Sebastian Bachnak... akinek három Top 30-as slágere volt harminc évvel ezelőtt. Mindig is nagyra tartottam őt énekesként és barátként, és most is nagyra tartom", írta, és ehhez még hozzátette a Spotify statisztikáit, amelyek alapján a Fozzyt körülbelül tízszer annyian hallgatják, mint Bach szólólemezeit. Ezen a ponton beszállt az üzengetésbe Rich Ward, a Fozzy gitárosa is. „Akármikor is merült fel bármilyen közegben Sebastian neve, a jelenlévők egymással versenyre kelve sorolták róla a legrosszabb dolgokat. Senki sem kedveli, soha életemben nem találkoztam olyan témával, amiben ennél egységesebb lenne mindenki álláspontja. Chris viszont ilyenkor is mindig a fickó védelmére kelt. Jericho lojális, és mindig megvédte őt, mert a barátjának tartotta. Ezek után nagyon szomorú azzal szembesülni, hogy Sebastian nyilvánosan nekimegy az egyetlen embernek, akitől valaha is jót hallottam róla."

Chris ezután nyilvános énekpárbajra hívta Sebastiant, és most már teljes mellszélességgel beleállt a témába, mondván, jobb énekesnek tartja magát Bachnál. A vita innentől kezdve eldurvult, Sebastian elismételte, hogy Jericho playbackel, miközben azzal vádolta meg, hogy privát üzeneteire közben nem reagált. „Egy szarházi vagy, tesó. Minden interneten látható klipen felvételre tátogsz. Bármikor beleéneklek a kibaszott képedbe. A pankráció nem rock'n'roll, én majd megmutatom neked, mi a rock'n'roll, bazmeg!", írta. Jericho ezután szokásos videós heti műsorában elénekelt egy részt a Youth Gone Wildból hangszeres kíséret nélkül, amire Bachnak teljesen elszállt az agya, és egy utólag törölt tweetben tovább folytatta az anyázást. „Mit kell tenni ahhoz, hogy az ember kicsikarjon egy választ minden idők legjobb énekeséből, Chris Jerichóból? Mert épp ezzel próbálkozom ennél az énekesnél, aki sokkal jobb nálam", írta Bach, és közzétett egy képernyőfelvételt is Jerichónak küldött üzeneteivel: „Haver, kurva szar vagy! Csodaszép ez a videód, egy totális vicc. Egy teljesen tehetségtelen fasz vagy. Foglalkozz inkább a saját dolgaiddal, és ne az enyémet másold, ráadásul pocsékul! Kurva szarul énekelsz. Az egész emberiség javát szolgálná, ha felhagynál az énekléssel. Még mindig ez a számod, te pina? Elfogadom az énekpárbajos kihívásodat, ha elfogadod az enyémet, hogy szétrúgjam a seggedet! Bár elhiheted, nem lesz nagy meccs, hacsak nem hozol egy telefonkönyvet vagy valamit, hogy ráállj, te kibaszott kis picsa! Annyira nevetséges vagy, hogy pusztán szórakozásból is alig várom, hogy kirugdossam belőled a szart! Hé, tökmag, miért nem válaszolsz, te kibaszott seggfej?"

Jericho minderre már nyilvánosan sem reagált, Bach pedig utólag törölte a tweetet, de az internet természetesen nem felejt. Folytatása következik... vagy nem. Mindenesetre az efféle esetek alapján annyira talán nem meglepő, hogy Sebastian egykori zenésztársai a Skid Row-ban továbbra sem lelkesek egy reunion gondolatától...

 

Hozzászólások 

 
#21 Exclusive Shots 2020-07-27 09:19
Idézet - kiss gabor:
"Bármikor beleéneklek a kibaszott képedbe" - Aranyos ez a Bach, ahogy az elet alol felmentett kis agyával ebben a kepzelt High School Musical világban él. Mindezt ugy kepzeli el, hogy odaall Chris ele, elkezd enekelni, a korulottuk levo emberek osszeneznek, utemesen tapsolni kezdenek, majd egyutt enekelnek vele. Chris pedig latvan a vereseget, mert ugye "le lett enekelve" megszegyenulve tavozik a helyszinrol.

A valosagban ez azert egy kicsit maskepp festene. Osszetalakoznan ak, Sebastian addig pofazna, amig a pankrator Chris egyetlen utessel padlora nem kuldene. Azonnal korhazba kellene szalitani, az agykarosodas miatt kómába is kerulne. Aztan pedig fel evvel kesobb, a csalad beleegyezesevel lekepcsolnak a lelegeztetogepr ol.


Attól még nagyon szarul énekel ez a Chris.
Idézet
 
 
#20 kornel 2020-07-25 10:27
Nem műbalhé ez,csak a mai valóság:nagy a keménység,persz e csak írásban.Pár alsósnál talán ez még menő.A frankó kettővel lejjebb van:csak két bohóc.Seb vmi alternatív térben létezik,ahol még ő a Skid Row énekese.Ez és a valóság közötti kontraszt teszi szánalmassá.Vhol meg tudom érteni a skid row-s arcokat:az ilyen fazonok két perc alatt leszívják az összes energiát a környezetükben.
Idézet
 
 
#19 Goodbye 2020-07-23 11:01
Valószínűleg csak az internet népét akarják szórakoztatni ezzel a műbalhéval. Bachot lehet sokmindennek mondani, de tény, hogy kiváló énekes, és hogy a Skid Row is csak vergődik nélküle.
Idézet
 
 
#18 cápaidomár 2020-07-22 23:51
Luciano Pavarotti képeket festett az éneklés mellett. Jó festő volt? Dehogy. A kritikusok csesztették? Igen. De Ő leszarta, mert a festés boldoggá tette. És így volt vele a közönsége is. Szerintem itt kezdődik az intelligencia. Ez a két ripacs fényévekre van Pavarottitól (is).
Idézet
 
 
#17 kiss gabor 2020-07-22 22:08
"Bármikor beleéneklek a kibaszott képedbe" - Aranyos ez a Bach, ahogy az elet alol felmentett kis agyával ebben a kepzelt High School Musical világban él. Mindezt ugy kepzeli el, hogy odaall Chris ele, elkezd enekelni, a korulottuk levo emberek osszeneznek, utemesen tapsolni kezdenek, majd egyutt enekelnek vele. Chris pedig latvan a vereseget, mert ugye "le lett enekelve" megszegyenulve tavozik a helyszinrol.

A valosagban ez azert egy kicsit maskepp festene. Osszetalakoznan ak, Sebastian addig pofazna, amig a pankrator Chris egyetlen utessel padlora nem kuldene. Azonnal korhazba kellene szalitani, az agykarosodas miatt kómába is kerulne. Aztan pedig fel evvel kesobb, a csalad beleegyezesevel lekepcsolnak a lelegeztetogepr ol.
Idézet
 
 
#16 Zsolti 2020-07-21 23:55
Senki gyógyszere se szokott olyan messzire gurulni, mint Sebastiané. :D
Idézet
 
 
#15 White Sunday 2020-07-21 23:31
A Youth Gone Wild elkrákogásával vajon mi volt a célja? Bebizonyítani, hogy tényleg nem tud énekelni? Hát hiszen tudjuk, ezért szokott playbackelni. Sebastiant meg annyira utálja mindenki, hogy gyakorlatilag stúdióról stúdióra jár a tv-s felkérések miatt, amiket néha feldob film, sorozat, szinkron és időnként Broadway meg egyéb színpadi szerepekkel. Ezzel még nevetségesebbé teszik ezt a Fozzy-s bohóckodást :) Én elismerem, hogy nem ő a legkönnyebb természetű ember, de az épeszűekkel valahogy mégis ki tud jönni és visszahívják ugyanazon produkciókhoz újra és újra. Az irigységes feltételezés elég értelmetlen, ha megnézzük a 2 ember all-time és jelenlegi elfoglaltságait :)
Idézet
 
 
#14 latexbaba 2020-07-21 18:16
Tudjuk, milyen Bach. Azt is, hogy milyen Axl, a nagy haverja. Ők viszont tudnak énekelni. Ez a Jericho azonban nem hogy egy hangot nem talál el, de egy megyei tehetségkutatór ól is páros lábbal rúgná ki a tisztelt zsűri. Így AKÁRKI énekel. Bár Kodályt idézve ha a zene mindenkié, akkor neki is joga van hozzá, tehát Seb nem tilthatja be. :D
Idézet
 
 
#13 kornel 2020-07-21 17:19
Idézet - GTJV82:
Aki látta a 2006-os "Supergrourp" reality-t anno, ahol elég komoly csapatot gyűjtöttek össze egy TV sorozat kedvéért, (Sebastian Bach, Jason Bonham, Scott Ian, Ted Nugent, Evan Seinfeld) már ott látszott, hogy Bach iszonyú komoly alkohol problémákkal küzd(ött) akkor is. Sajnos mostanra, már a külsején és a viselkedésén is látszik. :(
Elment felette az idő, ezt el kellene fogadni, nem pedig romba dönteni a státuszát - ha van még neki. :(
Szánalmas, mi lett belőle.

Ja,azt láttam,mikor Evan-nel összeakadt.Seb ott is egy másik rendezvényen volt,aztán kicsit elfajult a mókázás.
Idézet
 
 
#12 Codename333 2020-07-21 14:12
Bach mindig is egy pöcs volt.És ezt nem Jericho védelmében mondom mert egyik zenéjét sem bírom.Mindkettő unalmas klisés zenéket csinál.Jericho ott baszta el h reagált érdemben erre az egészre,én legyintettem volna és viszlát.Kit érdekel egy kiégett narkós véleménye ha képtelen normális kifejteni az álláspontját. Ez az egoista pénisz méregetés elég kínos így elolvasva.
Idézet
 
 
#11 bogar 2020-07-21 13:24
Próbálom tárgyilagosan szemlélni.
Bach egy primadonna.
Jerico tényleg k..va rossz énekes.
Eddig döntetlen.
Idézet
 
 
#10 Ric$ 2020-07-21 13:14
Hatalmas Fozzy és Skid Row fan vagyok, de ez az egész vérciki. Főleg, hogy nekem az jön le, hogy Sebestyén csak egy kis figyelmet szeretne magának. (Mint a szánalmas hajmosós videóival az instán.) Egyre cinkebb az ember, hang meg egyre kevesebb. Jericho eleve nem énekes, csak hobbyból énekelget, aztán egy kicsit több ember kíváncsi rá mostanában, mint Sebire. Van ez így, csak szar dolog az irigység. Ettől még az első (két) Skid Row iszonyatosan nagy alapvetés, a Fozzy meg egy zseniális cirkusz élőben. Csak ezektől a vergődésektől kíméljenek meg minket.
Idézet
 
 
#9 Igazmondó 2020-07-21 13:03
Jericho, Jericho fala porba hullott rég,
Jericho, Jericho, mulandó a dicsőség!
Idézet
 
 
#8 tónyó 2020-07-21 13:02
Hozzák a srácok egy óvodás szintjét. Mondjuk lehetett rá számítani, az a Skidrow se volt sose egy agytröszt zene.
Idézet
 
 
#7 GTJV82 2020-07-21 12:30
Aki látta a 2006-os "Supergrourp" reality-t anno, ahol elég komoly csapatot gyűjtöttek össze egy TV sorozat kedvéért, (Sebastian Bach, Jason Bonham, Scott Ian, Ted Nugent, Evan Seinfeld) már ott látszott, hogy Bach iszonyú komoly alkohol problémákkal küzd(ött) akkor is. Sajnos mostanra, már a külsején és a viselkedésén is látszik. :(
Elment felette az idő, ezt el kellene fogadni, nem pedig romba dönteni a státuszát - ha van még neki. :(
Szánalmas, mi lett belőle.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.