Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bach a Skid Row elutasításáról: „Mintha még ma is haragudnál valakire az általános iskolából”

Sebastian Bach idén saját turnén adja elő teljes egészében a Skid Row harminc éve megjelent első nagylemezét. Az énekes meghívta korábbi zenésztársait is a koncertekre, de csak Rob Affuso dobos fogadta el az invitálást…

0607bas

Augusztus 30-tól november elejéig tartó, különleges amerikai turnéra indul Sebastian Bach, aki a Skid Row teljes első nagylemezét eljátssza majd a koncerteken a harmincéves jubileum tiszteletére. Az énekes, akinek köztudottan nagy fájdalma, hogy nem térhetett vissza régi társaihoz a bandába, volt kollégáit is meghívta a bulikra némi jammelés erejéig, de mint az várható volt, a Skid Row-ból Dave „The Snake” Sabo egy interjúban szűkszavúan közölte: nem kíván együtt játszani korábbi zenésztársával. Bejelentkezett viszont a klasszikus felállás dobosa, aki annyit írt a Facebookon Bach bejegyzése alá: „Naná! Ott leszek, haver!”

Bach a Billboardnak elmondta: valójában azért nem lepte meg az elutasítás. „Kibaszottul utálnak. De a rajongók érdekében – és magamat is közéjük számítom – azért remélem, hogy játszunk még majd együtt, én mindenképpen szeretném”, tette hozzá. „Apám 57 évesen halt meg, akárcsak az ő apja, és akárhányszor felnézek a netre, azzal szembesülök, hogy valaki a rockszíntérről meghalt, rákos lett, vagy egyszerűen csak túl öreg már ahhoz, hogy folytassa. Nem tudom, van-e még itt további harminc évem, szóval miért ne csináljunk meg, amíg fizikailag képes vagyok rá?”

Sebastian szerint amennyiben a Skid Row tagsága akár csak egyszer is leülne komolyan tárgyalni személyes menedzserével, Rick Salesszel, biztosan összejönne az eredeti felállás. „De nem szeretnek menedzserekkel tárgyalni. Én viszont velük ellentétben sem fizikai, sem mentális értelemben nem vagyok képes valakire ilyen hosszú ideig, huszonhárom évig haragudni. Ez kábé olyan, mintha még ma is haragudnál valakire az általános iskolából… De hát a szeretet és a gyűlölet közötti vonal nagyon vékony. A zenekarral kapcsolatos jelenlegi helyzetével kapcsolatban nekem sem tetszik semmi. Az első album megjelenésének idején viszont mindent imádtam.”

 

Hozzászólások 

 
#2 Wiktor 2019-07-18 12:25
"Te vagy a kezdet és te vagy a vég
De hamar ellobban a tűz
ami túl nagy lánggal ég
Egy perc elég volt, hogy rám találj,
hány év kell, hogy félre állj
Az ásó, a kapa és a nagyharang
tudja mennyi még"
Idézet
 
 
#1 frontiers 2019-07-18 07:28
Hangja már nincs a csókának, de egyre nagyobb a szememben. Nagyon korrekt megnyílvánulása i vannak, kalapemelő
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.