Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az ember, akiről Ozzy sem érti, miként lehet még mindig életben

1116pgFebruárban grandiózus dupla DVD-vel jelentkezik az amerikai Pentagram. A doom-színtér egyik alapbandájának anyaga az All Your Sins címet viseli, és több mint harminc év koncertjeiből válogatták össze a felvételeket.

Több mint hatórányi zenét rejt a Pentagram All Your Sins című dupla DVD-je, amely februárban jön ki a Peaceville kiadó gondozásában. Bobby Lieblingék monstre videóválogatása igen változatos és alapos kollekciónak ígérkezik: a csapat legkorábbi létező koncertfelvételeitől kezdve egészen új anyagokig minden felkerül rá, az egyik legmasszívabb rész pedig egy 1985-ös New York-i buli teljes videója a bandához hasonlóan legendás CBGB's klubból.

A Pentagram főnökéről szóló 2011-es dokumentumfilm, a Last Days Here egyébként még Ozzy Osbourne-t is megrendítette. „Láttam a filmet, és nagyon, nagyon szomorú ez a történet", mondta az Esquire-nek nemrég Ozzy. „Bobby az idős szülei egyetlen gyermeke, aki egy crackkel, heroinnal teli világban él, és egyszerűen nem is értem, hogyan lehet még mindig életben a fickó... Én is átéltem, megéltem ezt az egészet, és hálistennek ki tudtam mászni belőle. Remélem, ő sem hal bele. Remélem, azóta tiszta, mert az a film tökéletesen megmutatta, miért nem szabad drogozni. És persze én is szerepelhettem volna benne, meg még sokan mások. Ezért is mondom magamnak minden egyes nap: istenem, Ozzy, bazmeg, hihetetlenül szerencsés vagy!"

 

Hozzászólások 

 
+9 #1 Gabe von Buddah 2014-11-17 15:52
Én tegnap elkezdtem nézni az említett 2011-es filmet és hát...a legdurvább, naturalista ábrázolást használó junkie dokumentumfilme kben is ritkán látni olyanokat mint ez a csávó. Azt hittem, hogy szokás szerint az lesz, hogy "régen nyomtam, egy kis hernyót, meg crack-et, kidobott az asszony, 2 hétig hajléktalan voltam, de most már minden sunshine és happiness..." De ez sokkoló! Még nem értem a film végéhez, de ahogy az elején kinéz...Ozzy nem tudta, hogy maradt életben? Konkrétan olyan mintha már halott lenne, csak zsinórokon rángatnák...
Nagyon megrázó, de bőven ajánlanám azoknak, akiket érdekel a téma!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.