Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az eddigi leggyorsabb, legsúlyosabb Clutch album érkezik márciusban

Earth Rocker címmel jelenik meg márciusban a marylandi Clutch új nagylemeze, amelynek produceri feladatait a Lamb Of God, a Four Year Strong vagy a Fall Out Boy lemezeiről már ismert Machine látta el. Tim Sult gitáros szerint a banda eddigi leggyorsabb és legsúlyosabb albumát készítette el.

„Az utolsó simításokat mindig jó móka elhelyezni”, írja Neil Fallon énekes a munkáról. „Harmonika, tamburin (igen, mert ilyenek is lesznek a lemezen), taps, háttérvokálok… A lemezkészítés néha elég monoton tud lenni, így ezek a momentumok mindig roppant szórakoztatóak. Olyan ez, mint az óvodás zeneszakkör, csak éppen sörrel, és az utolsó simítások spontaneitása néha sokszor lehel életet egy-egy olyan dalba, amit korábban heteken át eredménytelenül gyűrtünk. A közelgő határidő mindig jó múzsa!”

Ami a zenei anyagot illeti, az Earth Rocker Fallon szerint sok közös vonást mutat majd a zenekar legelismertebb lemezével, a 2004-es Blast Tyranttel, de gyorsabbak és velősebbek a dalok. Tim Sult gitáros korábban szintén a banda legsúlyosabb, leggyorsabb albumaként jellemezte a következő produkciót. A 2009-es Strange Cousins From The West utódja a banda saját kiadójánál, a Weathermaker Musicnál jelenik meg, és Fallonék masszív világ körüli turnét ígérnek a megjelenés utánra.

A zenekar nemrég kiadott egy Pigtown Blues című új single-t is, amely picture discen és digitális formátumban kapható, B oldalán pedig a Motherless Child dal akusztikus változata szerepel. Fallon underground all-star projektje, a The Company Band szintén a közelmúltban hozta ki új EP-jét Pros And Cons címmel.

Az új Clutch nagylemez a tervek szerint valamikor 2013 első felében kerülhet a boltokba, természetesen a banda saját kiadója, a Weathermaker Music gondozásában.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 Nagy Andor 2012-12-16 17:24
Itten van az új lemez címadója, ni:
http://www.youtube.com/watch?v=oRBTh-Cq6xM

Nem különösebben gyors, nem is igazán súlyos, de szerintem azért jó (mint minden Kláccs).
Idézet
 
 
+3 #3 Equinox 2012-10-19 21:01
Alapból nem egy gyors zene a Clutch érdekes ez a leggyorsabb duma.
Idézet
 
 
+6 #2 Tom 2012-10-18 12:18
Az egy dolog, hogy annál gyorsabbat ígér, számomra inkább a két legutóbbi album ismeretében lenne kicsit erős a váltás. Lehet megint kedvük támadt zúzni, amit mondjuk én nem bánnék. Meglássuk....

Idézet - Nagy Andor:
Rohadtul várom! Még ha természetesen nem is hiszem el Tim Sultnak, amit mond. Elég furcsa lenne, ha gyorsabb lemezt csinálnának, mint amilyen a Transnational Speedway League volt.
Idézet
 
 
+7 #1 Nagy Andor 2012-10-18 09:33
Rohadtul várom! Még ha természetesen nem is hiszem el Tim Sultnak, amit mond. Elég furcsa lenne, ha gyorsabb lemezt csinálnának, mint amilyen a Transnational Speedway League volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.