Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az Avenged Sevenfold vezeti az amerikai és a brit listákat

0904a7x

Ahogy az várható volt, az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is a listák első helyén nyitott az Avenged Sevenfold új albuma, a Hail To The King. Mindez azt jelenti, hogy ez már M. Shadowsék második lemeze, amely a Billboard Top 200 élén kezd.

159 ezer példányban kelt el megjelenésének hetében az Egyesült Államokban az Avenged Sevenfold új albuma, a Hail To The King, amivel a kaliforniai metalosok ismét a Billboard 200-as listájának első helyén indítottak. Az eredmény nagyjából rímel a szintén listavezető, 2010-es Nightmare első heti eladására, hiszen abból az anyagból 162.500 ment el ugyanennyi idő alatt. Az album Nagy-Britanniában is az élen nyitott, itt ez a banda első lemeze, amely felkerült a top-pozícióba. Ausztráliában és Finnországban a második, Norvégiában a harmadik, Németországban az ötödik, Hollandiában pedig a hatodik helyen kezdett az album.

Az Avenged Sevenfold októbertől amerikai arénaturnéra indul a Deftones és a Ghost társaságában, Európába pedig novemberben érkeznek a Five Finger Death Punch és a Device társaságában. A triót Magyarországhoz legközelebb Bécsben lehet elcsípni november 22-én, a Stadthallében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.