Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Autóbalesetet szenvedett Mikael Åkerfeldt - FRISSÍTVE!

Komoly autóbaleset miatt szállították kórházba Mikael Åkerfeldtet, az Opeth énekes/gitárosát. Egyelőre nem tudni, pontosan mi történt Mikaellel, de a The Gauntlet információi szerint az már biztosnak tűnik, hogy a zenekar a következő koncerteket lemondani kényszerül.

Nem léphetett színpadra az épp a Mastodonnal turnézó Opeth hétfő este a minnesotai Maplewoodban, miután egy súlyos autóbalesetet követően Mikaelt kórházba szállították. Az első hírek szerint az már biztos, hogy Åkerfeldt karja eltört, így egyelőre bizonytalan, mikor térhet vissza a színpadra a zenekar. Igazán nagy aggodalomra ugyanakkor nincs ok, a kiszivárgott információk szerint a frontember teljesen fel fog gyógyulni.

!!!UPDATE!!!

Mikael május 8-án este közleményben cáfolta a balesetéről szóló és az egész internetet bejárt híreket. Mint kiderült, az Opeth frontembere „csak" a fejét törte be elég csúnyán, amikor beverte a buszba. Mikael feje gyakorlatilag a koponyáig felhasadt, vagyis muszáj volt kórházba szállítani, de a helyzet nem olyan vészes, hogy a turné ne folytatódjon, vagyis több állomás már nem is marad el.

Mikael Steven Wilsonnal közös projektje, a Storm Corrosion most jelentette meg bemutatkozó albumát, amelyről még a héten kritikát közlünk. Az Opeth-tel nemrég ismét Budapesten koncertezett muzsikussal készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 ujper 2012-05-09 08:48
Ismeritek azt a viccet, amelynek az a poénja, hogy "nem fáj, csak ha nevetek" ? :D

Jobbulást persze.
Idézet
 
 
+1 #3 Aaaarrrggghhh.... 2012-05-08 23:01
Az Opeth oldaláról:

Update from Mikael on his injury

Hi guys! I'm writing from beyond the grave. Seriously, I was not in a car crash and I haven't broken my arm. All that happened is I hit my head in mastodons tour bus as I was getting a new pair of (red) underwear out from my suitcase. Wish the story was more rock and roll, believe me. Anyways I split my head open down to the skullbone and had to be taken to the emergency. They gave me a bunch of shots in the wound, cleaned me up and stapled my head shut with 8 metal staples. Head is sore and if I smile it feels like the wound is gonna burst open again, but I'll be on stage by tomorrow again. I feel extremely disappointed that we couldn't play at the myth in Minneapolis, but paramedics told me I couldn't. We will reschedule the show for our next trip to the USA. So all rumors of me being in a car crash are false. I did crash my head into a car though, well...a bus really. Sorry for disappointing our fans in Minneapolis but I hope you understand. See you next time. Best. Mikael
Idézet
 
 
+1 #2 Nemis 2012-05-08 21:44
NEM IS IGAZ!
Idézet
 
 
+3 #1 Chris92 2012-05-08 15:58
Úristen..jobbulást! :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.