Shock!

február 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Augusztusban pótolja elmaradt budapesti koncertjét a The Dillinger Escape Plan

0805depPótolja elmaradt európai fellépéseit a The Dillinger Escape Plan. A szerencsétlen, de hálistennek komoly személyi sérüléssel nem járó lengyelországi közúti baleset miatt elmaradt, február 17-i A38-as koncert helyett augusztus 11-én rendezik meg a budapesti bulit.

Egész turnéjának hátralévő állomásait lemondta a The Dillinger Escape Plan, miután február 12-én, Lengyelországban az út mentén parkoló buszukba belerohant egy kamion. A jármű előtte pont a felszereléseket szállító trélert kapta telibe, mielőtt nekiment volna a járműnek, és ugyan a tizenhárom mentővel elszállított zenész és stábtag közül senki sem került kritikus állapotba, a teljes felszerelés megsemmisült.

A csapat ilyen körülmények között érthetően nem folytathatta a körutat, de mivel búcsúturnéról van szó, természetesen pótolják az elmaradt állomásokat, így a magyar bulit is: az új időpont augusztus 11., a helyszín továbbra is az A38 Hajó. A február 17-ei koncertre megváltott jegyek természetesen továbbra is érvényesek. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.