Shock!

február 27.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Átalakult a Leatherwolf felállása, meghallgatható az első dal az új énekessel

Bemutatta új felállását és első friss dalát a Leatherwolf. A csapat 2020 tavaszán szeretné megjelentetni következő albumát.

0803lw

Év elején ismét távozott a Leatherwolfból Michael Olivieri énekes/gitáros. A csapat az elmúlt hónapokban rendezte sorait, és most bemutatták az új felállást, amelyben három klasszikus korszakos tag található Dean Roberts dobos, Paul Carman basszusgitáros és Geoff Gayer gitáros személyében. A második gitáros, Rob Math szintén veterán Leatherwolf-tagnak tekinthető, hiszen az utóbbi tíz évet javarészt velük töltötte. Az új énekes pedig Keith Adamiak lett (a képen), aki a csapat felfedezésének tekinthető. A koncertekre egy harmadik szólógitáros csatasorba állítását is tervezik, az ő személye egyelőre még nem ismert.

A Leatherwolf máris nagyban dolgozik a következő albumon, amely az első sorlemez lesz tőlük a sorban a 2006-os World Asylum óta. A munka bizonyos szakaszaiban Roy Z (Bruce Dickinson, Halford) is a segítségükre volt. A The Henchmen című dal nem végleges változata alább máris meghallgatható. A zenekar klasszikus, idén harminc éve kiadott Street Ready albumáról itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.