Shock!

szeptember 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Átalakult a Leatherwolf felállása, meghallgatható az első dal az új énekessel

Bemutatta új felállását és első friss dalát a Leatherwolf. A csapat 2020 tavaszán szeretné megjelentetni következő albumát.

0803lw

Év elején ismét távozott a Leatherwolfból Michael Olivieri énekes/gitáros. A csapat az elmúlt hónapokban rendezte sorait, és most bemutatták az új felállást, amelyben három klasszikus korszakos tag található Dean Roberts dobos, Paul Carman basszusgitáros és Geoff Gayer gitáros személyében. A második gitáros, Rob Math szintén veterán Leatherwolf-tagnak tekinthető, hiszen az utóbbi tíz évet javarészt velük töltötte. Az új énekes pedig Keith Adamiak lett (a képen), aki a csapat felfedezésének tekinthető. A koncertekre egy harmadik szólógitáros csatasorba állítását is tervezik, az ő személye egyelőre még nem ismert.

A Leatherwolf máris nagyban dolgozik a következő albumon, amely az első sorlemez lesz tőlük a sorban a 2006-os World Asylum óta. A munka bizonyos szakaszaiban Roy Z (Bruce Dickinson, Halford) is a segítségükre volt. A The Henchmen című dal nem végleges változata alább máris meghallgatható. A zenekar klasszikus, idén harminc éve kiadott Street Ready albumáról itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.