Shock!

augusztus 11.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Áprilisban jön az új Meshuggah: „Az első naptól fogva ugyanazok maradtunk”

meshuggah_cImmutable címmel, április 1-jén jelenik meg a Meshuggah új nagylemeze. A csapat – elvileg – az idei FEZEN-en is ott lesz.

Utoljára 2016-ban adott ki új nagylemezt a Meshuggah, tavasszal azonban végre megérkezik a The Violent Sleep Of Reason folytatása. Az új album címe Immutable lesz, és az Atomic Fire kiadónál jön ki. A zenekar Rickard Bengtsson és Staffan Karlsson hangmérnökök segítségével öntötte végső formába az anyagot, a maszterelést pedig Vlado Meller (Metallica, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine, System Of A Down) végezte. „A cím tökéletesen mutatja, hol tartunk zenekarként – mondja Mårten Hagström. – Idősebbek vagyunk, legtöbben már ötven fölött járunk, és belenyugodtunk abba, kik vagyunk. Noha végig, folyamatosan kísérleteztünk, szerintem az első naptól fogva ugyanazok maradtunk: megváltoztathatatlan a megközelítésünk, hogy miért készítünk még mindig új lemezeket, hogy miért ilyen a megszólalásunk. Az emberiség szintén megváltoztathatatlan. Újból és újból ugyanazokat a hibákat követjük el. És mi is az állandóságot képviseljük. Csináljuk a dolgunkat, és nem változunk.”

Az első előzetes dal hamarosan debütál. A Meshuggah július 27-én a FEZEN-en is fellép, részletek és jegyinformációk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.