Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Anthrax: még a Worship Musicnál is gyorsabb, komplexebb, riffelősebb lemez készül

0917anthrax Magához képest kifejezetten gyorsan halad az új dalokkal az Anthrax legénysége, akik már hét dalt raktak össze a következő lemezhez. Az album megjelenését mindenképpen 2014-re ígérik, aztán persze majd elválik, képesek lesznek-e tartani magukat ehhez…

„Volt már néhány összeröffenésünk, és jól haladnak a dolgok, hozzánk képest kifejezetten gyorsan”, tette közzé Scott Ian gitáros, aki jelenleg Charlie Benante dobossal és Frank Bello basszerrel gyűri a friss ötleteket. „Hét dalt már összeraktunk és meghangszereltünk, és másfél héten belül ismét összejövünk. Az új számok agresszívek, gyorsak és még riffelősebbek, mint az előző album témái, néhányat pedig elég nehéz is eljátszani. Semmi sem fogható ahhoz, amikor olyan témákat írsz, amelyek meghaladják a gitárosi képességeidet! Amikor ilyesmi történik, az őrmester azt üvölti a fejemben: GYAKOROLJ, TE LUSTA FASZ! Így aztán engedelmeskedem neki, és összehozom azt a szart. A szövegekkel, dalcímekkel még csak most kezdek majd el foglalkozni, így erről egyelőre nem igazán van mit beszélni.”

A zenekar vélhetően a legutóbbi Worship Music producerével, Jay Rustonnal dolgozik majd ismét a stúdióban, de ez egyelőre még elég messze van. A csapat új szólógitárosa viszont hivatalosan is a Shadows Fallból érkezett Jonathan Donais, aki február óta játszik folyamatosan a New York-i thrasherekkel, ő zenélt a csapattal a július végi budapesti bulin is.

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 ave 2013-10-31 10:50
Akármilyen is lesz, ha jönnek koncertezni én ott leszek. \m/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.