Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Amikor Vinnie meghalt, vele halt a zenekar iránti szerelmem, szenvedélyem is”

Noha Roy Mayorga tavaly csatlakozott a Hellyeah legénységéhez, és teljes lett a felállás, korántsem biztos, hogy a zenekarnak van jövője. Tom Maxwell gitáros legalábbis vegyes érzelmekkel áll a Vinnie Paul nélküli folytatáshoz…

0514hellyeah

Tavaly jelent meg a Hellyeah utolsó Vinnie Paullal készített lemeze, a Welcome Home, és ugyan a banda legénységéhez Roy Mayorga dobos csatlakozott, az idei évnek végül lőttek koncertfronton. Tom Maxwell a The Ex-Man podcastben most azt nyilatkozta: korántsem biztos, hogy később folytatják. „Nem fogok hazudni: amikor Vinnie meghalt, vele halt a dolog iránti szerelmem, szenvedélyem is”, fogalmazott a gitáros. „Még azt sem tudom, lesz-e valaha új Hellyeah-lemez. Nem tudom, meg akarom-e csinálni nélküle. Most ott tartok, hogy azt mondom: áll mögöttem pár elképesztően jó dolog nagyszerű emberekkel, és sok kiváló lemezt készítettem. Sikeresek is lettek, jóval sikeresebbek, mint a többségé. És ahogy mondtam, letört a lelkesedésem. Nem igazán támadt fel bennem a vágy arra, hogy folytassam Vince nélkül. Vin elment, lenyomtunk két turnét, és nem tűnt helyénvalónak a dolog, még úgy sem, hogy ott volt velünk Roy, aki a testvérünk. Sok koncerten úgy éreztem, mintha csak színleltem volna, hogy ott vagyok – lélekben máshol jártam.”

Maxwell kifejtette: elképzelhető, hogy inkább új projektet indítana a jövőben. „Nem tudom, akarok-e újabb Hellyeah-lemezt készíteni. Érzelmileg egyszerűen nem érzem szükségét, és nincs meg bennem hozzá a hajtóerő. Most csak a saját nevemben beszélek: nem tudom, mihez kezdjek. Folyamatosan írom a dalokat magamnak, mint mindig. De nem igazán tudom elképzelni, hogy még egy Hellyeah-albumot készítsek. Szeretnék valami újba fogni, mert sok dal és zene rejlik még bennem, de nem igazán látok rá esélyt a mostani keretek között. Friss levegőre van szükségem.”

Vinnie Paul 2018 júniusában, 54 éves korában hunyt el szívelégtelenség következtében.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2020-09-03 17:05
Sosem hallgattam a Hellyeah-t, viszont úgy gondolom, Vinnie nélkül nincs értelme folytatni, hiszen ő maga volt a zenekar lényege.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.