Shock!

május 22.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Államtitkár: hallgasd meg az Ørdøg második új dalát!

Február 3-án jelenik meg az Ørdøg második nagylemeze, a Sötétanyag. A kilenc szám közül a Shock! hasábjain debütált az első, amelynek Sátántangó a címe, tegnap pedig az Államtitkár című szerzeményt is bemutatta a banda.

0104ordog

Két évvel ezelőtt jelent meg a Superbutt egykori tagjait tömörítő, de már kizárólag magyarul zenélő Ørdøg első nagylemeze, a Tíz fekete dal. A folytatás február elején érkezik Sötétanyag címmel, amelynek első dala, a Sátántangó nemrég nálunk debütált. Alább meghallgatható az Államtitkár című második darab is, amit tegnap délután a Grungeryn tettek közzé Vörös Andrásék, és az oldalon egy miniinterjú is olvasható a frontemberrel az új album kapcsán.

0104ordog2

„A teljes lemezt a megjelenés után egyrészt be lehet majd szerezni a februári Hammerworld CD-mellékleteként, másrészt lesz belőle digipakos kiadás azoknak, akik szeretik az ilyesmit gyűjteni, és persze fent lesz az anyag az összes szokásos online felületen, YouTube-on, Spotifyon, Deezeren és így tovább”, mondja András. „A lemez zenei rendezője Varga Zoltán volt, és ennek az anyagnak a megírásából és felvételeiből már Nagy-Miklós Péter, azaz Wackor Miki is teljes értékű tagként vette ki a részét.” A pesti lemezbemutató koncert március 3-án lesz a Dürerben (Room 041, azaz a középső terem). „Tavasszal megyünk még pár másik városba is, hogy megmutassuk élőben is az új dalokat, a többit pedig majd meglátjuk, addig is nagyon örülünk, hogy elkészültünk a lemezzel. Mi eléggé szeretjük, reméljük, másoknak sem fog csalódást okozni.”

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 TelekiPál 2017-01-16 18:24
"reméljük, másoknak sem fog csalódást okozni.”
Hát nem, mert pont olyan, amilyenre számítottam,
SZAR!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.