Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akár új lemezt is készíthet a Misfits Jerry Only szerint

0907misfitsHétvégén ismét együtt állt színpadon Glenn Danzig, Jerry Only és Doyle Wolfgang Von Frankenstein, azaz a klasszikus Misfits magja, akiket Dave Lombardo és Acey Slade egészített ki a denveri Riotfesten. Only szerint az újjáalakulás akár új lemezt is eredményezhet...

„Én azt akarom, hogy folytassuk", szögezte le a hétvégi denveri koncert után Jerry Only a Rolling Stone-nak. „Tudom, hogy Doyle is folytatni akarja. Tudom, hogy Glenn is folytatni akarja. Tényleg csak elég sok ember szükséges ahhoz, hogy folytassuk, és most pont ezen vagyunk. Kerül, amibe kerül. Épp most csúszunk bele a negyvenéves évfordulónkba, szóval az időzítés nem is lehetne ennél tökéletesebb. Történetesen Doyle-nak is új albumot kell írnia, nekem is új albumot kell írnom, Glenn-nek pedig szintén: hát akkor miért nem dolgozunk közösen, és készítjük el a valaha született leghatalmasabb albumot? Most mindannyian más elemeket hoznánk bele. Doyle metalosabban játszik, aztán ott van Dave Lombardo, akinél még mindig csak megfejteni próbáljuk, mi a faszt csinál. Glenn is csinálja a saját dolgát, és Acey Slade is jól passzol a képbe. Én pedig hozom azt, ahol ma tart a zenekar. Vagyis csak azon múlik az egész, hogy újrahúzzuk a dolgot, és összeillesszük ezeket a különböző alkotóelemeket."

Only ugyanakkor még nem szaladt ennyire előre, és Danziggel egyelőre nem egyeztetett az esetleges új albumról. „Szerintem a dolgoknak természetesen kell alakulniuk. Próbáltunk tervezni, de inkább csak várunk, aztán ha jön a lehetőség, élni fogunk vele. Én személy szerint lemondtam az összes turnétervet meg minden mást emiatt, szóval utána megyek haza írni meg súlyzózni."

Jerry szerint Lombardo tökéletesen bevált a denveri bulin. „Természetesen szükség van némi átállásra, hiszen Dave thrashes környezetből érkezik a Slayer vagy akár még a Suicidal Tendencies révén is, szóval be kell illeszkednie ebbe az ötvenes atompunk-bandába. Meg kell tanulnia a dalaink apróságait. És ha eljutunk idáig, minden rendben lesz. Doyle baromi elégedett volt vele, és ez jó, mert ő először azt mondta: nem is igazán ismeri a dalainkat, és nem volt rajongó sem. Nekem viszont többek között pont ez tetszett benne. Vagyis ha továbblépünk, és egy Dave-féle arccal új lemezt készítünk, a dobosunk máshonnan érkezett, mint mi, ami további új színeket ad az ábrához. Dave egyszerűen megemeli az energiaszintet, nagyon szeretek vele játszani. És jó arc is."

A Misfits következő fellépése a szeptember 16-ai hétvégén lesz Chicagóban, szintén a Riotfesten.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.