Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Agnostic Front: új videó, új album és rockmaratonos fellépés

0122afPolice Violence címmel megtekinthető a New York-i hardcore-intézmény Agnostic Front új videója. A zenekar friss nagylemeze április 4-én jön ki The American Dream Died címmel, és júliusban Roger Miret és társai is ott lesznek a Rockmaratonon.

2011 márciusában jelent meg utoljára stúdiólemez a New York-i hardcore-mozgalom egyik leghatalmasabb legendájától, az Agnostic Fronttól. Roger Miret és társai áprilisban rukkolnak elő a folytatással, amely a The American Dream Died címet viseli. „Azért választottuk ezt a címet, mert fel akarjuk nyitni az emberek szemét, hogy végre lássák, mi folyik ebben az országban", mondja Miret az albumról. „Sok mondanivalónk van. Nem mindenki veszi észre, hogy a kormányunk, illetve azok, akik vezetik ezt az országot, nagyon korruptak, pénzéhesek és gátlástalanok. Akiket elérünk, azokban tudatosítanunk kell mindezt. Igazi problémákról szólunk: a teljes gőzzel zajló korrupció és a botrányok mellett az igazságtalan rendőri zaklatások és brutalitás is előkerülnek. Mára elveszítettük az értékeinket. Minden, amiért korábban országként kiálltunk, éppen most megy veszendőbe. De még valamennyire ma is él a szólásszabadság, így ezen a lemezen mindent elmondunk, amíg még lehetőségünk van rá."

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

0122afc01. Intro
02. The American Died
03. Police Violence
04. Only In America
05. Test Of Time
06. We Walk The Line
07. Never Walk Alone (feat. Freddy Cricien, Toby Morse, Lou Koller)
08. Enough Is Enough
09. I Can't Relate
10. Old New York
11. Social Justice
12. Reasonable Doubt
13. No War Fuck You
14. Attack!
15. A Wise Man
16. Just Like Yesterday

A lemez kiadója a Nuclear Blast, a producer az egyik dalban vendégszereplő Madball-frontember, Freddy Cricien, Roger féltestvére volt, a hangmérnöki feladatokat pedig Paul Miner látta el. A Police Violence című első klip alább megtekinthető.

Jó hír, hogy az Agnostic Front is ott lesz az idei Rockmaratonon. Rogerék július 14-én, kedden a Death Angel, a Destruction és a The Black Dahlia Murder társaságában zúzzák szét az idén Dunaújvárosban megrendezendő fesztivál közönségét. Információk és részletek folyamatosan itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.