Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Tiansen nyerte a Metal Battle Hungary idei fordulóját

A Tiansen nyerte a Metal Battle Hungary 2023 tehetségkutatót. A zenekar ennek értelmében részt vehet a világ legnagyobb metálfesztiválján, a Wacken Open Airen.

0619tiansen

Idén is megrendezték a Metal Battle Hungary 2023 tehetségkutatót. A versenyen a szakmai zsűri döntése alapján idén is tíz zenekar jutott tovább a második fordulóba, hogy ezúttal már a színpadon, közönség előtt is összemérjék erejüket a Barba Negrában megrendezett élő döntőben. A 2023. évi Metal Battle Hungary döntősei a Before We Fall, a From The Sky, az Icenap, a Leecher, a Magor, a Mirror, a Nest Of Plagues, a Pennhurst, a Tiansen és a Your Last Steps voltak, akik június 18-án, vasárnap 13 és 22 óra között léptek a Barba Negra színpadára, hogy a szakmai zsűri és a közönség előtt is megmutassák tudásuk legjavát.

A helyszínen már a nézők is szavazhattak a nekik legjobban tetsző zenekarra, a végső sorrendet a szakmai értékelés és a közönségszavazás együttes sorrendje döntötte el. Ennek értelmében a Wacken Metal Battle Hungary idei győztese a Tiansen zenekar lett.

További részletek később.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.