Shock!

május 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A The Deceivers irtózatosan súlyos, de gyönyörűen hangszerelt album”

Május 3-án új albummal jelentkezik a Dååth. A hosszas lemezínség után visszatérő zenekar a Metal Blade-nél jelenteti meg a The Deceivers című anyagot.

0320daath

Igen alaposan átalakult felállással tér vissza a lemezfrontra a Dååth. Az atlantai prog/death-gépezet legutóbbi, a banda nevét viselő nagylemeze 2010-ben jelent meg, most pedig érkezik a folytatás, a The Deceivers, ami már az ötödik lesz tőlük a sorban. A tagok között Eyal Levi gitáros és Sean Zatorsky énekes mellett négy friss igazolást találunk Kerim „Krimh" Lechner dobos, Jesse Zuretti és Rafael Trujillo gitárosok, illetve David Marvuglio basszer személyében. A gitárszólók frontját olyan vendégek erősítik, mint Jeff Loomis (Nevermore, Arch Enemy), Mark Holcomb (Periphery), Dean Lamb (Archspire), Per Nilsson, (Scar Symmetry, Meshuggah), Spiro Dussias (Platonist) és Dan Sugarman (Ice Nine Kills). „A mai Dååth zenéjében több a nagyzenekari elem, és sokkal sűrűbb is – mondja Levi. – Több a csodálatos tiszta dallam is. A The Deceivers irtózatosan súlyos, de gyönyörűen hangszerelt album, és tele van olyan melódiákkal, amik mindenkit kísérteni fognak, ha lesz szerencséjük meghallani őket."

daath_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. No Rest No End
02. Hex Unending
03. Ascension
04. With Ill Desire
05. The Silent Foray
06. Unwelcome Return
07. Purified By Vengeance
08. Deserving Of The Grave
09. Into Forgotten Dirt

A gitárszólók frontját olyan vendégek erősítik, mint Jeff Loomis (Nevermore, Arch Enemy), Mark Holcomb (Periphery), Dean Lamb (Archspire), Per Nilsson, (Scar Symmetry, Meshuggah), Spiro Dussias (Platonist) s Dan Sugarman (Ice Nine Kills), de a Doom sound designere, Mick Gordon is közreműködött itt-ott. Két dal máris meghallgatható az anyagról.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.