Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A teljes '94-es Motley Crue lemezt játssza majd a következő turnén John Corabi

0616jcNagyon sok szó esik mostanában a tengerentúlon a Mötley Crüe-ről a búcsúturné miatt, és ha már úgy elbántak vele annak idején, John Corabi sem akar kimaradni a jóból: az énekes tervei szerint a teljes vele készült, 1994-es Motley Crue anyagot eljátssza majd következő amerikai koncertsorozatán.

„Elég sok anyagom gyűlt össze egy rockos lemezhez, de beszéltem a múltkor a menedzseremmel, aki azt szeretné... Na, szóval dumáltunk, én nem is gondoltam bele, de ő igen, és azt mondta: húsz éve jelent meg a Mötley Crüe-vel készített lemezed, és szerintem útnak kellene indulnod, elnyomni róla annyi dalt, amennyit csak tudsz", nyilatkozta Corabi a philadelphiai 93.3 WMMR rádiónak. „Ezt elképzelhető, hogy már a nyáron megvalósítom: csak én, és egy teljes zenekar, természetesen elektromosan. És eljátszanám a lemez összes dalát, bár nem tudom, egy dal azért akad ott, amiről nem tudom, menne-e. De akadnak olyan dalok is, amiket felvettünk, de nem adtunk ki, ezekről sem tudom, hogy nyomhatnám-e őket: van egy Hypnotized című nóta, aztán a 10,000 Miles, a Living In The Know, a Kiss The Sky', a Let Us Pray... (utóbbi egyébként kijött a már ismét Vince Neillel készített, 1997-es Generation Swine lemezen – a szerk.) Szóval ezt a bizonyos egy témát jó néhány másikkal kiválthatnám."

Európába is kérnénk egy ilyen turnét, ha lehet...

 

Hozzászólások 

 
+9 #1 ddrum 2014-06-16 08:55
Mocskos hippi! =D
Az ötlet jó, tolja ide a szakállas képét, és megyek a koncertre.
Egyébként a Mötley igazán bevehetné a búcsúturnéba pár szám erejéig. Bár Vince Neil biztos nem értékelné, ha valaki estéről estére leénekli a színpadról.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.