Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A tavasz hozza a Főnök új meséit

brucespringsteen_wreckingballBruce Springsteen vadonatúj stúdiólemeze Wrecking Ball címmel kerül a boltok polcaira 2012. március 5-én a Sony Music/Columbia Records gondozásában. Az énekes 17. stúdióalbumára 11 vadonatúj Springsteen-felvétel került, melynek produceri munkálatait maga az énekes és Ron Aniello látta el, míg az executive produceri teendők Jon Landau nevéhez fűződnek.

A Wrecking Ball című albumnak egy különleges kiadása is megjelenik: 2 bónuszdal, exkluzív borító és eddig nem látott fényképek kísérik a kiadványt.

 

 

A Wrecking Ball teljes dallistája:

1. We Take Care of Our Own
2. Easy Money
3. Shackled and Drawn
4. Jack of All Trades
5. Death to My Hometown
6. This Depression
7. Wrecking Ball
8. You’ve Got It
9. Rocky Ground
10. Land of Hope and Dreams
11. We Are Alive

Special Edition bonus tracks:

12. Swallowed Up
13. American Land

Jon Landau a következőket nyilatkozta: „Bruce olyan mélyre ásott, amennyire csak tudott, hogy előjöjjön a modern élet eme víziójával. A dalszövegek olyan történetet mesélnek el, melyet sehol máshol nem hallhattál, míg a zenei anyag is Bruce leginnovatívabb munkája évekre visszamenőleg. Karrierjének egyik legjobb dalszerzői munkáját végezte el - így nemcsak Springsteen régi rajongói, de azok is, akik most hallják őt először - biztosan találnak majd a Wrecking Ball című korongon olyan nótát, amit szerethetnek.”

Bruce Springsteen a 2012-es SXSW legfőbb szónoka lesz. Bruce és az E Street Band közösen indul amerikai és európai turnéra 2012-ben. Az európai turné dátumai és helyszínei elérhetőek a www.brucespringsteen.net oldalon, ahol streamingelhető a We Take Care of Our Own című első dal a lemezről, míg a Wrecking Ball előrendelhető a hivatalos oldalán

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.