Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Slayer ignorálja a Hanneman emlékét meggyalázó vallási fanatikusokat

0523kerryfyMa este rendezi meg a Slayer a Los Angeles-i Hollywood Palladiumban a május 2-án elhunyt Jeff Hanneman élete és munkássága előtt tisztelgő hivatalos megemlékezést. Egy amerikai kisegyház jóelőre bejelentette, hogy megzavarja a ceremóniát, így a zenekar most arra kér minden rajongót, hogy ne foglalkozzon a létesítmény köré rajzó vallási fanatikusokkal.

A Westboro Baptist Church egy radikális nézeteiről ismert amerikai kisegyház, amely elsősorban arról híresült el az utóbbi években, hogy kijelentette: az afganisztáni és iraki amerikai katonai veszteségek Isten büntetései a homoszexualitás és egyéb hasonló „elfajzások" miatt. A szervezet előszeretettel kíséri figyelemmel a rockvilág eseményeit is, különös tekintettel a dalszövegek tekintetében ellentmondásosabb csapatokra, így nem meglepő, hogy már Jeff Hanneman halálhíre kapcsán is kárörvendő nyilatkozatokat tett közzé. Miután pedig a Slayer bejelentette, hogy nyilvános megemlékezést tartanak a gitáros emlékére, a hívek egyből közölték: ők is ott lesznek a Hollywood Palladiumban, és többek között eléneklik Ozzy Osbourne Crazy Trainjének általuk átírt, hasonló ceremóniákra szánt változatát is (a refrén ebben úgy hangzik: „you're going straight to hell on a crazy train").

„Jeff Hanneman Istentől kapta a tehetségét és az életét", áll az egyház nyilatkozatában. „Ahelyett, hogy hálás lett volna emiatt, és arra használta volna ezt a tehetséget, hogy dicsőítse Istent, és figyelmeztessen: generációjának félnie kell Istent, és engedelmeskednie neki, Hanneman inkább bűnökre bátorított. Azért veszünk részt a megemlékezésen, hogy figyelmeztessük az élőket! Jeff a Slayer zenéjén keresztül kigúnyolta Istent, így nem is kérdés, hogy Isten ezért sújtott le rá ilyen korán. 2011 óta nem zenélt a húsevő baktériumfertőzés miatt, de végül csak idén május 2-án halt meg májzsugorban. A szó szoros értelmében fürdött a bűnben. Isten gyűlöli a bálványaitokat, és lesújt rájuk. Bánjátok meg bűneiteket, és engedelmeskedjetek a mindenható Istennek, különben VÁR RÁTOK A POKOL!"

0523jeff

A Slayer a megemlékezés előestéjén hivatalos nyilatkozatban kérte a rajongóktól, hogy ne foglalkozzanak a négyezer férőhelyes helyszín körül lebzselő kegyeletsértőkkel. „Üzenet a rajongóknak: tényleg fel akarjátok dühíteni a Westboro Baptist Church tagjait a Jeff tiszteletére rendezett megemlékezésen? Akkor tegyétek azt, amit a Slayer tagjai és a családtagok is tenni fognak: totálisan ignoráljátok őket. Mintha csak nem is léteznének. Aztán gyertek be és ünnepeljétek meg velünk Jeff életét", áll a csapat Facebookon közzétett üzenetében.

A megemlékezés kaliforniai idő szerint 15.30-tól 19.30-ig tart majd. A Slayer június 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon is fellép.

 

Hozzászólások 

 
+2 #13 kéjsóvár bohóc 2013-05-25 08:51
A vallási fanatikusok a legőrültebbek a világon! Mind beteg elme!
Idézet
 
 
+5 #12 Nornagest 2013-05-24 00:51
Minden egyház egy maffia, amint azt Torta is írta. Arra megy ki az egész hogy pénzhez jussanak, a dumájukkal beszaratják a hiszékenyeket aztán pénzt csalnak ki tőlük. Ez egy totál komolyan vehetetlen "vallás", a katolikus egyházzal együtt aminél nagyobb maffia nincs a földön. Már a középkorban is csak arra ment ki az egész hogy beszedjék az egyházi tizedet a parasztoktól és beférkőzzenek a politikába ami sikerült is nekik. Szeresd felebarátodat? Na erről meg annyit hogy a keresztes háborúk, inkvizíció , stb nemtom melyik vallás találmánya...ha létezik az istenük akkor ők fognak első helyen pokolra jutni az fix:)
Idézet
 
 
+6 #11 torta 2013-05-23 19:09
Az azert megvan mindenkinek, hogy ez az "egyhaz" gyakorlatilag egy ugyved-klan meg par tucat haverjuk? Abbol elnek, hogy idonkent valaki nem birja tovabb es pofanveri oket (pl. bajtarsaikat gyaszolo katonak), aztan fizethet a pereskedes utan.

Nyilvan ide sem a hell awaits szovege miatt mennek, hanem a nem tul okos, am annal fanatikusabb Slayer-rajongok remenyeben.
Idézet
 
 
+3 #10 Idun 2013-05-23 17:47
"Isten gyűlöli a bálványaitokat, és lesújt rájuk."
Ennyit a szeretet és a megbocsátás istenéről és vallásáról.
No comment!
Idézet
 
 
+3 #9 Idun 2013-05-23 17:40
Én is azt mondom: napalmot ennek a szaros egyháznak, repüljenek csak a drága istenükhöz. Hülyék.
A fanatizmus most a 21. század 10-es éveiben sem ismer határokat, úgy látszik.

Ja, amúgy meg Jeff ezt üzeni ezeknek az idiótáknak:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151608582765469&set=a.422098900468.225399.9587275468&type=1&theater
Idézet
 
 
-13 #8 TelekiPál 2013-05-23 11:51
hakni
Idézet
 
 
+2 #7 nemtulkritikus 2013-05-23 11:44
Pedig ők pont hogy szeretik a felebarátaikat!
Hiszen azért mennek oda, hogy figyelmeztessék őket, ha nem változtatnak az életvitelükön, pokolra jutnak,. Amit ők nem szeretnének. Az meg külön figyelmesség tőlük, hogy ehhez egy stílusban a célközönséghez illő dalt dolgoztak át, nem pedig Lady Gagát vagy George Michael-t.
Amúgy meg ők is elismerték Hanneman-t, hiszen isteni tehetségnek tartották. Szóval nem olyan rossz arcok ezek. Kicsit ugyan vaskalaposak, de hát a fanatikusok már csak ilyen népség. Nem kell őket olyan komolyan venni. :P
Idézet
 
 
+9 #6 bpeter 2013-05-23 11:17
Az agyam elszáll az ilyenektől, komolyan mondom... Mondják már meg komolyan, mivel lesz nekik ezzel jobb? Ha az ő demagóg nézeteik által szeretném kifejezni magam, remélem jól megveri őket az istenük. Meg ha már itt tartunk, akkor a "szeresd felebarátod" parancsolat szerintük mit takar? A "harag" eredendő bűn, szóval enyhén szólva ellentmondásos a dolog. Egyébként meg az megy vallási fanatikusnak, aki annyira lúzer, hogy nem tud magának önálló identitást kialakítani. Amellett, hogy mélységesen felháborít, csak sajnálni tudom őket...

Az meg a harmadik, ha már vallási vita, hogy mindenki a saját istene által ítéltetik, nincs egy igaz hit. Megérdemlik a napalmot.
Idézet
 
 
+16 #5 necromedve 2013-05-23 10:29
Hell Awaits. Jól mondják. Meg is hallgatom. :)

Meg egy kis történet is eszembe jutott, álljon itt mindenki épülésére. Látható, hogy hasonló jellegű alakok 150 éve is voltak. :P

"Az özvegy nővére, Watson kisasszony, egy pápaszemes, rém sovány vénkisasszony éppen akkor költözött oda hozzá, és mindjárt a nyakamra ült egy olvasókönyvvel. Egy teljes óráig nyaggatott, akkor az özvegy azt mondta, hogy pihenjünk. Én már nem is bírtam volna tovább. Majd meghaltam az unalomtól az alatt az óra alatt, és már nem bírtam egy helyben ülni. Miss Watson ilyeneket mondott: "Ne tedd oda a lábad, Huckleberry!" - meg: "Ne ülj olyan görbén, Huckleberry - ki a mellet!" - aztán megint csak: "Ne ásíts és nyújtózkodj, Huckleberry - mért nem akarsz rendesen viselkedni?" Aztán összevissza beszélt mindenfélét a pokolról; én meg azt mondtam, bárcsak ott lehetnék. Csuda mérges lett, pedig igazán nem akartam semmi rosszat, csak éppen valahova máshova szerettem volna kerülni; csak el innét, mindegy, hogy hová. Azt mondta, gonoszság ilyeneket mondani; ő a világért se mondana ilyet; ő úgy akar élni, hogy a mennyországba jusson. Hát én igazán semmi vágyat nem éreztem, hogy vele egy helyre kerüljek; el is határoztam, hogy nem nagyon fogok próbálkozni, hogy oda jussak. Ezt persze nem mondtam meg, mert megint mérges lett volna, és mi hasznom lett volna belőle?

Már jól belemelegedett a beszédbe, és folytatásul elmesélt nekem mindenfélét a mennyországról. Azt mondta, hogy ott nincs más dolga az embernek, mint hogy egész nap föl és alá járkáljon, hárfa a kezében, és énekeljen örökkön-örökké. Ezután igazán nem sokat tartottam felőle. De ezt nem mondtam meg. Megkérdeztem, mit gondol, Tom Sawyer oda fog-e kerülni, és ő azt mondta, hogy nem hiszi. Ennek örültem, mert szeretném, ha együtt maradhatnék vele." Mark Twain
Idézet
 
 
+7 #4 codename333 2013-05-23 09:46
kurva annyukat zavarják meg!!!Mire jó ez?? milyen idióta szekta ez!!!??? Nagy szerencséjük h nem tudok ott lenni mert én valószínűleg nem bírnám ki hogy ne basszak le mindegyiknek egyet minimum! És am meg "vár a pokol"??? :D :D :D ugyan már :D ez nekünk Slayer rajongóknak nem fenyegetés :D Boldogan megyünk a pokolba Ha egész nap Slayert hallgathatunk Jeff Hannemannal együtt :D úgyhogy kapják be!Inkább ássák el magukat az ilyenek.De az itthoniak is! a Jehovák meg a fazsom tudja még mik......
Idézet
 
 
+7 #3 kamikaze 2013-05-23 09:29
Van, de sajnos nem is kell ilyen messzire menni, hogy lássál ilyeneket. Elég itthon is körülnézni, illetve figyelni a médiában közzétett híradásokat.
Csak félve teszem hozzá, hogy ha valóban ott lesznek és provokálnak majd ezek a vallási fanatikusok, a rajongók közül lesz olyan, aki nem nézi ezt jó szemmel, és esetleg tetlegességig is fajulhat a dolog.
Idézet
 
 
+6 #2 gjon 2013-05-23 09:20
.Idézet - Metal:
Te jó ég! Ez rémisztő! "Az afganisztáni és iraki amerikai katonai veszteségek Isten büntetései a homoszexualitás és egyéb hasonló „elfajzások" miatt."

Ezt van aki még el is hiszi?!


Sajnos van.
Idézet
 
 
+1 #1 Metal 2013-05-23 09:09
Te jó ég! Ez rémisztő! "Az afganisztáni és iraki amerikai katonai veszteségek Isten büntetései a homoszexualitás és egyéb hasonló „elfajzások" miatt."

Ezt van aki még el is hiszi?!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.