Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Skid Row mellett az Ignite is jön a FEZEN-re

0131zoliTegnap már megírtuk, hogy az idei FEZEN-en a korábban bejelentett Exodus és Tarja Turunen mellett a Skid Row is ott lesz. A hírt most a szervezők is megerősítették, és további örömteli információkkal szolgáltak: Székesfehérvár nem csak Rachel Bolanéket látja vendégül augusztusban, hanem az Ignite-ot is.

Augusztus 2-án, azaz a szombati napon játszik a New Jersey-i Skid Row a FEZEN-en – áll a székesfehérvári fesztivál szervezőinek közleményében. A zenekarnak ez lesz az első magyarországi fellépése, így biztos, hogy még annak ellenére is sok embert mozgat majd, hogy a csapat hosszú évek óta Johnny Solinger énekessel dolgozik a klasszikus éra frontembere, Sebastian Bach helyett. A Skid Row klasszikus debütáló albumáról, amely a napokban volt huszonöt éves, itt olvashatsz.

Az augusztus 1-jei nap főattrakciója egy szoros magyar kötődéssel rendelkező amerikai csapat lesz az Ignite képében, akik 2007 és 2011 után idén harmadszorra térnek vissza a FEZEN-re. Az egyik legismertebb kaliforniai dallamos hardcore csapat pár évig takaréklángon működött, amíg Téglás Zoli a Pennywise-ban segített ki, de most ismét gőzerővel dolgoznak egy vadonatúj albumon. Áprilisra el is készül az új korong, amelynek címe még nem ismert. Téglás Zolival készített legutóbbi interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Timár Attila 2014-01-31 19:36
A legnagyobbak!
Nagy kár, hogy a klasszikus Def Lepi hozzájuk képest fosta a lemezeket..:(
Idézet
 
 
+1 #1 neal and jack and me 2014-01-31 09:26
úrristen, ezek még megvannak?! :)))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.