Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A saját stílusomban írom a metalt, és ez alapvetően soha nem fog megváltozni”

0905chastainNovember 6-án jelenik meg a Chastain új nagylemeze, a We Bleed Metal. A zenekar ismét az eredeti énekessel, Leather Leonével dolgozik, és egy dal máris meghallgatható az albumról.

A David T. Chastain gitáros alapította Chastain a ’80-as években igazi kultikus bandának számított, és összesen kilenc lemezt jelentetett meg, ám ezek közül csak a power metal-énekesnők prototípusának számító Leather Leone énekével rögzített első öt számított megfelelően sikeresnek. A fedélzetről az 1990-es For Those Who Dare után távozott hang mellett pár évvel ezelőtt az eredeti basszer, Mike Skimmerhorn is visszatért a bandába, a dobokat pedig Stian Kristoffersen (Pagan's Mind, Firewind) játszotta fel a tízes számú lemezre, a 2013-as Surrender To No One-ra. Ennek érkezik november 6-án a folytatása, változatlan felállásban.

„Ez az új lemez azt a hangzást viszi tovább, amit a Surrender To No One-on megteremtettünk”, mondja az anyagról Chastain. „Egy lábbal most is a múltban vagyunk, de eközben a jövőbe tekintünk: a saját stílusomban írom a metalt, és ez alapvetően soha nem fog megváltozni. Leather pedig az új dalokban is bebizonyítja, hogy semmit sem veszített a hangjából a dicsőséges régi napokhoz képest, Stian ráadásul új szintekre emelte a zenekart a modern hatásai révén. Szerintem a The 7th Of Never-korszak óta nem játszottam ennyire villantósan és jól, a lemez 1026chcpedig a történetünk egyik legjobbja, bár természetesen elég nehéz objektíven megítélnem egy albumot, ehhez kell nagyjából tíz év a megjelenéstől számítva.”

A We Bleed Metalra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. We Bleed Metal
02. All Hail The King
03. Against All The Gods
04. Search Time For You
05. Don't Trust Tomorrow
06. I Am A Warrior
07. Evolution Of Terror
08. The Last Ones Alive
09. Secrets

Az All Hail The King dal alább máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.