Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A mai Dååth zenéjében több a nagyzenekari elem, és sokkal sűrűbb is”

Május 3-án új albummal jelentkezik a Dååth. A hosszas lemezínség után visszatérő zenekar a Metal Blade-nél jelenteti meg a The Deceivers című anyagot, amelyről most a harmadik előzetes szerzeményt is közzétették.

0320daath

Igen alaposan átalakult felállással tér vissza a lemezfrontra a Dååth. Az atlantai prog/death-gépezet legutóbbi, a banda nevét viselő nagylemeze 2010-ben jelent meg, most pedig érkezik a folytatás, a The Deceivers, ami már az ötödik lesz tőlük a sorban. A tagok között Eyal Levi gitáros és Sean Zatorsky énekes mellett négy friss igazolást találunk Kerim „Krimh" Lechner dobos, Jesse Zuretti és Rafael Trujillo gitárosok, illetve David Marvuglio basszer személyében. A gitárszólók frontját olyan vendégek erősítik, mint Jeff Loomis (Nevermore, Arch Enemy), Mark Holcomb (Periphery), Dean Lamb (Archspire), Per Nilsson, (Scar Symmetry, Meshuggah), Spiro Dussias (Platonist) és Dan Sugarman (Ice Nine Kills). „A mai Dååth zenéjében több a nagyzenekari elem, és sokkal sűrűbb is – mondja Levi. – Több a csodálatos tiszta dallam is. A The Deceivers irtózatosan súlyos, de gyönyörűen hangszerelt album, és tele van olyan melódiákkal, amik mindenkit kísérteni fognak, ha lesz szerencséjük meghallani őket."

daath_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. No Rest No End
02. Hex Unending
03. Ascension
04. With Ill Desire
05. The Silent Foray
06. Unwelcome Return
07. Purified By Vengeance
08. Deserving Of The Grave
09. Into Forgotten Dirt

A gitárszólók frontját olyan vendégek erősítik, mint Jeff Loomis (Nevermore, Arch Enemy), Mark Holcomb (Periphery), Dean Lamb (Archspire), Per Nilsson, (Scar Symmetry, Meshuggah), Spiro Dussias (Platonist) s Dan Sugarman (Ice Nine Kills), de a Doom sound designere, Mick Gordon is közreműködött itt-ott. A már ismert két dal után most meghallgatható az anyagról az Ascension című szerzemény is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.