Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A következő szintre akarom juttatni a Bay Area thrasht”

Július 16-án mutatkozott be élőben az egykori Exodus énekes, Steve „Zetro" Souza új csapata, a Hatriot. A banda a kaliforniai Santa Clarában, a Bay Area Metal Festival keretein belül lépett színpadra, méghozzá Zetro mellett az öböl egy másik legendájával, Glen Alvelaisszel az egyik gitárnál.

„Miután életem nagy részében olyan bandák élén álltam, mint a Legacy (a Testament előjde) és az Exodus, úgy éreztem, itt az ideje valami olyat csinálni, amiről mindenki ismer", magyarázta Zetro a That Devil Musicnak adott interjújában. „Innen jött a Hatriot ötlete: egy olyan thrash bandát akartam létrehozni, ami kiváló muzsikusokból áll, akik velem együtt elviszik a Bay Area thrasht a következő szintre. Nagyjából egy évbe telt megtalálni a megfelelő tagokat és összerakni pár remek dalt, logót tervezni, honlapot beüzemelni."

Zetro szerint a hozzáállása nem változott az évek során. „Még mindig nagyon dühös vagyok. Ahhoz, hogy a heavy metalban sikeres lehess, szükség van erre, és szerintem bennem még mindig ott van ez az él. Büszke vagyok rá, hogy élőben és lemezen egyaránt jó teljesítményt nyújtok, de dolgozom is rajta, hiszen minden nap énekelek, méghozzá minden típusú metalt. Még mindig tanulok. Simán előfordulhat, hogy meghallgatom például Corey Taylort, és tanulok tőle, pedig még nem is volt a színtéren, amikor nekem már kialakult hangzásom volt. Ez azonban nem számít. Ami jó, súlyos és szétrúgja az ember seggét, az simán jöhet!"

A Hatriot debütáló buliján az egykori Forbidden és Testament gitáros, Glen Alvelais pengette az egyik gitárt, miután az eredeti másodgitáros, Kosta Varvatakis kilépett a csapatból. Egyelőre nem tudni, hogy Alvelais tartósan is megmarad-e Zetro mellett. Zetro Hatriot körüli hype-ját némileg árnyalja, hogy néhány héttel ezelőtt egy rádióinterjúban nyilvánvalóvá tette: szívesen visszamenne az Exodusba. A dolog szépséghibája mindössze annyi, hogy korábbi csapata egyáltalán nem szeretné ezt...

 

Hozzászólások 

 
#2 kamikaze 2011-07-25 13:12
Amikor egy perc után belépett az ének, eldobtam az agyam. A röhögéstől! Mit akar ezzel a Miki egér hanggal?
Idézet
 
 
#1 Koltai Máté 2011-07-25 12:47
Hát ezzel a zenével semmit nem fog a következő szintre emelni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.