Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Dream Theater-cirkusz miatt küldte el Portnoyt az A7X?

Az Avenged Sevenfold egy cseppet sem értékelte Mike Portnoy és a Dream Theater szakításának sajtóban tálalt módját – ezt maga M. Shadows énekes nyilatkozta annak kapcsán, hogy a kaliforniai hard rock/metal banda a vártnál hamarabb rakta ki a dobos szűrét.

„Igazából sokkolt minket a dolog", ismerte el a The Pulse Of Radiónak M. Shadows. „Úgy éreztük, hogy talán mindkét fél kezelhette volna ezt az egészet kicsit bensőségesebben, kevésbé boldogan a sajtónyilvánosság miatt. Mi nem vagyunk ilyenek: nem nyomulunk állandóan a twitteren, nem próbáljuk magunkat folyamatosan előtérbe tolni. Ez az egész dráma és ellentét nem éppen olyasmi volt, amit akartunk volna magunknak..."

Az Avenged Sevenfold amerikai listavezető Nightmare albumát feldoboló Portnoy az eredeti tervek szerint is csak 2010 végéig maradt volna a bandával, de az együttműködést végül meghosszabbították. Mike december 16-án jelentette be, hogy az A7X végül mégis visszatért a kezdeti elképzelésekhez, és kiadta az útját.

Shadows arról nem beszélt, hogy ki dobol majd a jövő évi koncerteken az Avenged Sevenfoldban, hiszen januárban már útra is kelnek Amerikában a Stone Sourrel. A tavaszi ausztrál állomásokat viszont minden különösebb konkrét indok nélkül törölte a banda. Nyáron már biztosan ott lesznek a doningtoni Download fesztiválon.

 

Hozzászólások 

 
#2 Draveczki-Ury Ádám 2010-12-19 11:05
Fordíthattuk volna úgy is, hogy túlpörgették a sajtónyilatkoza tokat, meg még ezerféleképpen, de a lényeg így is, úgy is ugyanaz: hogy a sajtóban rendeztek olyan dolgokat, amiket nem ott kellett volna. Vagyis félrefordításró l nincs szó.
Idézet
 
 
+1 #1 Guest 2010-12-18 09:50
Kissé kamu így a cikk, mert azt, hogy "press release happy", nagyon félrefordítottá tok...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.