Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A death rock bátor újradefiniálása ez a lemez”

Motherblood címmel jelenik meg ősszel a Grave Pleasures második albuma. A valamikor Beastmilkként elstartolt zenekar a Century Mediához szerződött, és ismét akadtak náluk tagcserék.

0623gravepleasures

gravepleasures_cSzeptember végén vagy október elején jelenik meg a Grave Pleasures új nagylemeze, a Motherblood, amelynek a Century Media lesz a kiadója. A zenekar a brit Orgone stúdióban rögzítette a lemezt, amelynek zenei anyagát elsősorban ismét Mat McNerney énekes (Code, Hexvessel) jegyzi, Juho Vanhanen gitáros (Oranssi Pazuzu) egyre nagyobb közrehatása mellett.

„Mint ahogy a régi időkben is létezett az anyag véráldozata, úgy helyezzük mi is a lábatok elé legszentebb húsunkat", mondja Kvohst az anyagról. „A death rock bátor újradefiniálása ez a lemez, és egyben afféle totemként felállított kihívás is a trónkövetelőink irányába. Ez lesz a mi legnagyobb és legmocskosabb végrendeletünk. Ha még sosem táncoltál a csontvázakkal, hát ez az album lesz a kapudrogod a sír összes nihilista gyönyöre felé. Az apokaliptikus poszt-punk még sosem szólt ennyire nyomorúságosan sivár és vad módon, de soha nem is vigyorgott ennyire mániákusan."

A csapat felállása megújult a 2015-ös Dreamcrash lemezhez képest, a legszembetűnőbb változást mindenképpen Linnéa Olsson gitáros eltűnése. A mostani tagságot Mat és Juho mellett Aleksi Kiiskilä gitáros, Valtteri Arino basszer és Rainer Tuomikanto dobos alkotja.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.