Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Burn My Eyes turnéja mellett új zenéken is dolgozik a Machine Head

A régi tagokat is csatasorba állító nosztalgiaturné mellett új zenékben is gondolkodik a Machine Head. Robb Flynnék emellett a következő időszakban az összes Burn My Eyes-dal friss, élő stúdióverzióját is közzéteszik majd.

0325mhh

Október 20-án, a Burn My Eyes album huszonöt éves jubileumi turnéja keretében, három eredeti taggal érkezik Magyarországra a Machine Head, hiszen Robb Flynn énekes/gitároshoz és Jared MacEachern basszerhez Logan Mader gitáros és Chris Kontos dobos is csatlakozik. „A turnéig még fél év van hátra”, mondta Robb a Kerrang!-nek. „Új zenéket is veszünk fel, és meg akarjuk jelentetni ezeket. Sőt, ami azt illeti, a turnéra induló felállás már konkrétan rögzítette a Burn My Eyes lemezt élőben a stúdióban, amit dalonként akarunk majd kihozni. Ez valószínűleg csak digitális formátumban történik majd meg, tényleg csak azért, hogy legyen valami jó cucc a jubileum megünnepléséhez. Mi magunk vettük fel videóra is, ahogy játsszuk a dalokat, szóval lehet, hogy play-through felvételeket is kihozunk majd. Szerintem tök jó nézni, ahogy annyi idő után először futunk neki a nótáknak, és rácsodálkozunk, hogy is van ez a riff, vagy mi is volt pontosan az a szöveg. Persze hibák is akadnak a felvételekben, de ezeket benne hagytuk, mert szerves részei ennek a tényleg különleges, szórakoztató, pozitív hangulatnak.”

Egyelőre nem világos, hogy a Flynn által említett új zenék Maderrel és Kontosszal készülnének, és/vagy azzal a két, egyelőre ki nem választott taggal, akiket a zenekar a közelmúltban meghallgatások keretében próbált összevadászni, és az őszi turnén is ott lesznek. A koncerteken ugyanis – legalábbis ha jól értelmezte a világ a közleményeket – egy blokkban hangzanak majd el a Burn My Eyes dalai Logannel és Chrisszel, a másikban pedig a karrier többi szakaszából válogat majd a banda, viszont ezeket a későbbi dalokat egy másik gitárossal és dobossal nyomná Robb és Jared.

A csapat már közzétett egy alapos interjút, amelyben a jelenlegi helyzetet és a régmúltat egyaránt górcső alá veszik, ez alább megtekinthető. Az október 20-ai budapesti koncertre március 29-én 10 órától kaphatók a jegyek, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Gazdag Illés 2019-03-28 21:16
Minek újra felvenni? Az egyik legkirályabb hangzású metallemez...
Idézet
 
 
#1 Igor Igorovics 2019-03-28 20:11
Ha valakit érdekel egy rendhagyó korai MH interjú, ahol Robb, Logan és Adam megmutatják a kecójukat, a környéket ahol akkor éltek és persze rengeteg story a zenekarral kapcsolatban, akkor klikk ide: https://www.youtube.com/watch?v=NUpYUySQvj0
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.