Shock!

április 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A 2021-es FEZEN-re jönnek az idei fesztiválra beharangozott nemzetközi fellépők

A többi idei nyári fesztiválhoz hasonlóan a FEZEN sorsa is kérdéses. A szervezők most közleményben tájékoztatnak az aktuális fejleményekről.

0218fezen

Friss nyilatkozatot tettek közzé a FEZEN szervezői. „Nagyjából most jönnénk ki a napi bontással, bemutattuk volna már az összes fellépőt és ismerkednétek az újragondolt térképpel” áll a közleményben. „Helyette gyakorlatilag naponta írjuk újra a forgatókönyvet, úgy, hogy a végét – másokhoz hasonlóan – mi sem ismerjük. Mégis egyre sürgetőbb, hogy meghozzunk fontos döntéseket, amelyek alapját, az előrejelzések bizonytalansága miatt leginkább saját értékrendünk, és a FEZEN-ről alkotott, több mint húsz éve építgetett képünk adja. Ebből a legfontosabb: a FEZEN biztosan nem hagy cserben benneteket! Mostanra lezárultak az egyeztetések az eddig bejelentett fellépőkkel, és kettő dologban tudtunk megállapodni velük. Az már biztos, hogy az amerikai zenekaraink ebben a nyári szezonban a német, olasz, spanyol fesztiválpiacok bezárása miatt nem utaznak Európába. Hogy Európán belül lesz-e mozgás, egyelőre az is bizonytalan. Cserbenhagyás lenne, ha ezek után azt mondanánk, hogy mi csakazértis szervezünk nektek fesztivált nyáron csak éppen azok nélkül a nevek nélkül, akikért a legtöbben bérletet vettetek.”

A szervezők hangsúlyozzák: az idei évre bejelentett fellépők a 2021-es FEZEN-re biztosan eljönnek. „Már most biztosan mondhatjuk, hogy a FEZEN 2021-en itt lesz a Danzig, az Amon Amarth, az Anthrax, a Cro-Mags és a Death Angel is. Az Amon Amarth és a Danzig már a dátumokat is megjelölte: 2021. július 28. és július 30. Persze nem ez lesz a teljes lista, idén is volt még hozzá jó néhány nevünk, és már dolgozunk pár igazán nagy meglepetésen is. És mi lesz idén? Arra is van tervünk, ha a járvány is úgy akarja. Hamarosan jövünk majd a részletekkel, de szeptember 11. és 13. között ne nagyon táblázzátok be magatokat!”

Ami az idei jegyeket illeti, a már megvásárolt belépőkkel több megoldás is rendelkezésre áll. „Ha már a zsebetekben van egy 2020-as FEZEN-jegy, akkor több választásotok is van. Megtartjátok és eljöttök 2021-ben megnézni azokat a bandákat (és a később hozzájuk csatlakozókat), akik miatt vettétek. Ha nem tudtok várni egy teljes évet a koncertekre, felhasználjátok a szeptemberi meglepetésünkön, úgy, hogy egyáltalán nem jártok majd rosszul. Ha egyik sem felel meg, természetesen a teljes visszatérítésre is lesz mód.”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.