Shock!

március 31.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2019-ben is koncertezik a Guns N’ Roses

0329axlslashNoha a Not In This Lifetime turné befejeződött, idén sem lesz teljesen inaktív a Guns N’ Roses: egy szeptemberi amerikai fesztiválfellépést máris bejelentett a zenekar.

Miután tavaly év végén pont került a Not In This Lifetime turné végére, amely minden idők második legsikeresebb turnéja lett, 2019-ben mindenki arra számított, hogy a Guns N’ Roses pihenőre vonul. Ezt erősítette, hogy jelenleg Slash is saját új lemezét, a Living The Dreamet népszerűsíti, és hamarosan Duff McKagan is szólóalbummal jelentkezik, habár a csapat több tagja is határozottan úgy nyilatkozott: léteznek tervek a meghatározatlan jövőre nézve egy esetleges új Guns-lemezre. Ha utóbbit nem is kapjuk még meg idén, a zenekar azért nem áll le teljesen: bejelentették, hogy a zenekar lesz az egyik headliner a Louder Than Life fesztiválon. A rendezvény az egyik legrangosabb rock- és whiskey-fesztiválnak számít az Egyesült Államokban, és Kentuckyban, Louisville-ben rendezik szeptember 27-29-ig.

Egyelőre nem tudni, hogy csupán a szóban forgó egy buli kedvéért mozdul meg idén a Guns, vagy lesznek-e további, később bejelentendő koncertjeik is. Slash szólócsapata mindenesetre június 27-én Sopronban, a VOLT Fesztiválon koncertezik.

 

Hozzászólások 

 
#1 nzurtunuzt 2019-09-09 18:03
Szerintem még 4, 5 évig turnézni fognak, írom ezt 2019 ben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.