Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2014-ben ismét színpadra áll a Queen, az énekes személye még ismeretlen

1230brianmayIdén valószínűleg újabb fellépéseket tervez a Queen, pontosabban annak aktív tagsága, Brian May gitáros és Roger Taylor dobos. A zenekar utoljára 2012-ben állt színpadon az American Idolból ismert Adam Lamberttel a fronton, most azonban feltehetőleg nem ő lesz majd az énekes.

„Fontolgatunk pár fellépést: Roger, jómagam és még ki tudja, ki mindenki más”, mondta Brian May. „Manapság persze öt percnél tovább semmit sem lehet titokban tartani, olyan gyorsan terjednek a hírek a Facebookon és a Twitteren. Szerintem egy körre még jók vagyunk. Konkrétan ittunk is erre a Queent érintő mai megbeszélésünkön!”

A Queen idén egy másik kiemelt projektet is futtat: Freddie Mercury életéről készítenek filmet, amelynek szereposztása állítólag meglepő és szenzációs lesz majd. Ősszel May meglebegtette annak lehetőségét is, hogy a jövőben valamikor egy új album is kijöhet, rajta még Freddie által felénekelt, ám kiadatlan dalokkal. „Korábban azt hittük, mindent kihoztunk már, amink csak volt és befejezhető, de azóta a lehető legváltozatosabb forrásokból kerültek elő különböző felvételek", magyarázta a gitáros. „Ezekről simán csak elfeledkeztünk – ilyenek voltak például Freddie és Michael Jackson közös felvételei is. Így aztán eszünkbe jutott: lehet, hogy nem csak az egyes részleteken kellene dolgoznunk, hanem össze is szedhetnénk ezeket egy teljes albumon. Simán megtörténhet."

A Queen utolsó „rendes" stúdióalbuma az 1991-es Innuendo volt, de 1995-ben még kijött egy posztumusz anyag Made In Heaven címmel, amely elsősorban Freddie megmaradt ének- és zongorafelvételeinek kiegészítése, befejezése révén készült el. Azóta a Queen archívumaiból számos kiadatlan ritkaság került elő, többek között Mercury különböző duettjei Michael Jacksonnal, David Bowie-val, Andy Gibb-bel vagy Rod Stewarttal. A csapat a 2000-es években Paul Rodgersszel a fronton turnézott, de a vele készített 2008-as The Cosmos Rocks már nevében sem tekinthető hagyományos Queen lemeznek, hiszen Queen + Paul Rodgersként jelent meg. A zenekar utoljára 2012-ben állt színpadon Adam Lamberttel a fronton, ami elég alaposan megosztotta a tábort.

 

Hozzászólások 

 
+5 #6 ave 2014-02-06 14:00
Inkább örüljetek, hogy nem Zámbó Krisztiánt viszik :D
Idézet
 
 
#5 Palinkas Vince 2014-02-06 12:36
Nem értem, mi a gond a Queen + XY megnevezéssel. May-Taylor+XY elfogadható lenne? Vagy ne is játsszanak soha többet sehol együtt?
Idézet
 
 
+3 #4 Roenick 2014-02-06 12:06
Na látjátok! Megy a vita ...a sok okos osztja az észt folyamatosan ...Ha a Queen adhat koncertet Freddie nélkül akkor a Pantera miért nem Dimebag nélkül? Mert mindig azt tolja mindenki ,h rossz ötlet, az ő személyét nem lehet helyettesíteni ..stb. Az most tök mindegy ,h haragban vannak.. de ha felvetődik akkor azonnal lehurrogják.
Idézet
 
 
+6 #3 TelekiPál 2014-02-06 11:58
hakni

Szegény Deacon volt az egyetlen, aki méltósággal be tudta fejezni ezt az egészet?
Idézet
 
 
+3 #2 ddrum 2014-02-06 10:00
Méltóképpen le kellene zárni ezt a sztorit... Egy utolsó nagy turné, mint a Freddie-emlékkoncert volt, aztán béke poraikra.
Idézet
 
 
+4 #1 queensryche999 2014-02-06 08:31
Máig nem értem, hogy anno miért nem Marc Martel-t vitték el. Remélem, ezúttal több eszük lesz. (A Queen Extravaganza turnén viszont ő énekelt. A 2012-es turnén Jeff Scott Soto is kisegített, érdemes meghallgatni a duettjüket. Előtte viszont intézd el a nagydolgod, nehogy gond legyen:

http://www.youtube.com/watch?v=sH0DPx2jkok

Aki esetleg nem értené, miért voksolok Marc-ra, nézze meg
a Queen Extravaganza meghallgatást:

http://www.youtube.com/watch?v=dREKkAk628I

(Igen, az arcvonásai is kísértetiesen hasonlítanak, de ilyen hang nélkül ez szart se érne.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.