Shock!

október 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

1,8 milliárd forintnyi rekordgázsiért játszhatott Doningtonban a Guns N’ Roses

Nagy sikerrel folyik a napokban a Guns N' Roses európai turnéja, a csapat pedig állítólag eddigi pályája rekordgázsiját söpörte be a hétvégén Doningtonban: egyes források szerint 6,7 millió dollárért játszottak a Downloadon.

0613gnrdonington

A Guns N' Roses alapgázsija eleve a koncertenkénti 3 millió dollár körül mozog a Not In This Lifetime turnén, ám ha hihetünk a The Listnek, a doningtoni Download főszervezője, Andy Copping még ennél is mélyebben nyúlt a zsebébe, hogy megszerezze a csapatot. A portál információi szerint a Guns nem kevesebb mint 5 millió fontért (6,7 millió dollár, mintegy 1,8 milliárd forint) játszott szombaton a világ egyik legrangosabb és legnagyobb méretű rockfesztiváljának headlinereként. A szervezők még soha nem fizettek ennyit egyetlen zenekarnak sem az évek során, de Copping rég megmondta, hogy a többé-kevésbé régi Guns felléptetése élete egyik legnagyobb álma, így nem sajnálta az anyagi eszközöket – ha hihetünk neki, már tavaly sem a pénzen múlt a dolog...

A Guns N' Roses a nyári európai koncertek után ősszel ismét Ázsiában játszik, de már felreppentek bizonyos pletykák arról, hogy a verkli jövőre sem áll meg, és 2019 első felében újból futnának egy kört Latin-Amerikában is.

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 2018-06-14 08:42
Nekem is minden pénz(eteke)t megérne!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.