Shock!

február 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Nothing Gold Can Stay: Demo

Régebbi elmaradásomat igyekszem most bepótolni azzal, hogy erről az anyagról írok. Még tavasszal kaptam a CD-t az akkor még Newborn tag Ádámtól, aki ebben a bécsi illetőségű csapatban is dobol.

Nyugati szomszédunktól nem éppen ezt a színvonalat szokhattuk meg, őszintén szólva igazán jó, tehetséges osztrák bandát én még nem hallottam (vagy csak rosszul emlékszem?) - egészen idáig!

Nagyjából a melodikus HC/punknak illetve a Newborn fémesebb, komplex megközelítésének a metszéspontján tudnám elhelyezni a Nothing Gold Can Stay-t, az eredmény pedig négy lendületes, pörgős nóta (a dobjáték úgyszólván védjegyszerű!..) emlékezetes refrénekkel, hol kiabálós/szavalós, hol meg dallamos énekkel.

A legjobb talán a második szám, a But We Can Still Be Friends, ahol a refrénben a vokálmegoldás egyszerűen telitalálat! A szövegek személyesek, emberközeliek: általában az összetartásról, a barátságról szólnak, de a nyitó A Place That Burns Itself Down határozott pacifista kinyilatkoztatás is egyúttal. Ez az anyag még csak promóciós célokat szolgál, remélem azonban, hogy időközben már megjelent vagy hamarosan kijön a beígért 7" vagy mini-cédé.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.