Shock!

szeptember 24.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Marilyn Manson: The Last Tour On Earth

Na ez is megjelent, hála a szerkesztőembernek, meg is hallgathattam végre valami profilba vágó zenét is. Azt kell mondjam, számomra - s gondolom, a kifestésig is fanatikus rajongóknak meg pláne - nem volt nagy meglepetés ezen cd-be öntött hangverseny, hisz a nem-monopolista, s antikommersz cd boltokban már évek óta nagyszámban keringenek a bootleg koncertek, s egyéb, együtteshez fűződő hanghordozók.

megjelenés:
1999
kiadó:
Universal / Interscope
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 14 Szavazat )

Mindazonáltal egész korrekt anyag lett, sajnos személyes kedvenc számom nélkül, viszont van benne egy bibi, sajna. Alapjában véve koncert preferáló egyén lévén kissé szomorúnak találtam, hogy két szám közt lekeverik a közönséget, tehát megvágják az anyagot. Úgy hiszem, egy ekkora cég simán adhatott volna ki 2 cd-n koncertet, ha az egyre nem fér el. De nyilván valami nyomós ok áll a háttérben, amit mi halandók a büdös életben nem tudunk meg(érteni). Az eddig ki nem adott szám, az Astonishing Panorama of the Endtimes a szokásos Ramirez féle zenei vonulatot követi, nem ez lesz a soron következő Manson sláger, de meg lehet hallgatni.

Akár szereti az ember, akár nem, mindenképpen el kell ismerni őket, mert stílusuk és egyéniségük a rockzene egén egy stabil csillag - hah, de szép volt ez. Még egy dolgot tudok ajánlani, az pedig a The Dope Show Live videókazin.

 

Hozzászólások 

 
-3 #1 cápaidomár 2016-08-03 23:01
Szerintem sehol sincs 9. 7.5, max 8, de annál többet én tutira nem adnék rá. Hiába volt ez a legelső, amit hallottam tőle. Hallatszik rajta, hogy a Mechanical turné idején vették fel, és azok a számok jól is szólnak, sőt. Nekem jobban is tetszenek a album verziónál (fura is volt elsőre szembesülni velük), de például az Antichrist érás dalok... Hát...
A másik sarkalatos pont meg a Sweet Dreams. Soha, még csak megközelítőleg se tudták azt a szintet prezentálni, mint a CD-n.
Az Astonishing Panorama of the Endtimes-ban van egy visszautalás a Kinderfeldre. De jó is a Kinderfeld... :-))
Azzal viszont egyetértek, hogy megért volna egy dupla CD-t a tök fölösleges Coma White maxi helyett (mert nekem az a verzió van meg).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.