Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Cross Borns: The Book Of Lost Tales

A tehetséges 4 tagú heavy metal brigád egy 12 számos albummal rukkolt elő a semmiből. A kazi kivitelezése igényesre sikerült az énekes/gitáros Somlói Ferenc jóvoltából. S akkor elkezdtem hallgatni a zenét.

megjelenés:
1998
kiadó:
szerzői kiadás
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

A "prózai" intro után igazi fémes gitárhangzás ütötte meg a fülemet, dögösre lett keverve az anyag, s ez számomra már fél siker. Szüntelenül hömpölyögnek a zajos metalriffek, a basszusgitár is ad egy kis "dögöt", valamint a dob mexólalása is kellemesen állat. Csakúgy, mint Ferenc hősünk erőteljes éneke. Nem kristálytiszta a hangja, inkább amolyan "sörrel átitatott", talán el tudjátok képzelni. Érdes vokálja mellett dallamokkal is próbálkozik. Még egy kis gyakorlás és a melódiák is remekül fognak menni!

A frontember a saját szövegeit adja elő, melyek elsősorban a fantasy világából származnak, tehát meseszerűek. Végre ismét egy zenekar, akik igényes és értelmes szövegekkel kápráztatják el a hallgatókat! A borítóban mind angol, mind magyar nyelven megismerkedhetünk a dalok tartalmával. Ferenccel kapcsolatban további pozitívum, hogy helyesen ejti az angol szavakat, minden profi, a mellette álló három zenész is. Élvezet hallgatni az izgalmasan felépített dalokat, érezni lehet a felvételen, hogy szeretnek együtt zenélni és meg is van az összhang közöttük. Ajánlom nektek ezt a kazit.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.