Shock!

január 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Újra aktív az A&R-részleg

1128shocklogoNéhány évvel ezelőtt nagy lelkesedéssel vágtunk bele az akkor induló A&R rovatba, amellyel felületet és egyben lehetőséget is akartunk biztosítani a fiatal, feltörekvő zenekaroknak, elősegítve ezzel, hogy remélhetőleg minél többen közülük stabilan is megvethessék lábukat a színtéren.

Célkitűzésünk a mai napig sem változott, azonban az élet úgy hozta, hogy kellő szabadidő és energia hiányában a rovat szép lassan elhalt, illetve háttérbe szorult a Shock! oldalain. Mivel a tetszhalott állapot ellenére is folyamatos az érdeklődés a dolog iránt, úgy döntöttünk, hogy ugyan más formában, de újra felpörgetjük. Arra sajnos továbbra sincs időnk, hogy a hozzánk befutó rengeteg anyag mindegyikét recenzáljuk, úgy gondoljuk azonban, hogy az is segítség lehet, ha egyszerűen csak biztosítunk egy aloldalt, ahol a beküldött klipek, streamek meghallgathatóak és elérhetőek lesznek.

A jövőben tehát az A&R rovat még rövid kritikákat sem fog tartalmazni, ellenben folyamatosan frissül majd. Mivel az elmúlt időszakban is rengeteg anyag érkezett hozzánk, ezek feldolgozása pedig időbe telik, kis türelmet kérünk a beküldő zenekaroktól.

Az A&R-részleg tehát újra aktív: várjuk a bemutatkozásokat és a hangzóanyagokat mindenkitől, aki úgy érzi, szívesen megmutatná magát a Shock! olvasótáborának.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 iLane 2016-12-04 14:59
Esetleg egy jó rovatcím segíthene hogy több látogató nézzen be ide. Teljesen véletlenül kattintottam most és halvány fogalmam sincs mi az az A&R. A fenti beharangozót olvasva se lettem okosabb és elképzelni se tudom hogy fiatal tehetségek bemutatkozása hogy jön ki rövidítve A&R... ???
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.