Shock!

szeptember 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Lovecrose: Szemvillanás

A magyar nyelvű metalcore zenekar egy új image klippel jelentkezett. A csapatnak ez a harmadik megjelenése, és a nemrég megjelent Vakon futunkkal, valamint a Létezned kell című dallal együtt a készülő harmadik lemez egy újabb előfutára. A Minden lángol című stúdióalbum Hammerworld mellékletként még 2020 végén jelent meg, azóta ahogyan a covid-helyzet engedte a banda az ország több pontján is klub bulikon és fesztiválokon is bemutatta az anyagot.

0828_lovecrose

„A Szemvillanás egy tempósabb és feszesebb metalcore muzsika lett, ami zömében a műfaj klasszikus elemeiből építkezik. A dal a rohanó időről szól, amit mi magunk is egyre jobban érzünk ahogy telnek az évek és idősebbek leszünk. Belegondolni abba hogy milyen hamar repülnek el az évek és hogy mennyi meg nem valósított célt hagyunk eközben magunk mögött, na ez egy borzasztóan nyomasztó érzés. Ezt próbáltuk átadni ezzel a dallal." Keverés és mastering a No Silence Studióban készült, a videót Németh Péter (Portrait Shot) és Volner Márk a zenekar énekese készítette, a rendezés/vágás pedig szintén Márk érdeme.

A zenekar közben ahogy ideje engedi, dolgozik a harmadik lemezen, bár utóbbi időben külső ráhatások miatt kicsit lelassult a munka. „Mi is érezzük az emberekre nehezedő gazdasági problémákat, sajnos emellett zenekari szinten sem tudunk szó nélkül elmenni. Imádjuk ezt csinálni, és ahogy időnk és a tárcánk engedi készítjük a dalokat, és szervezzük a koncerteket." Aki az éppen aktuális vagy szerveződő Lovecrose koncertekről szeretne friss infót kapni, kövesse a banda facebook oldalát.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.