Shock!

május 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Lovecrose: Létezned kell

A magyar nyelvű metalcore banda egy új image klippel jelentkezett. A csapatnak hosszú idő után ez az első videóklipje, és a nemrég megjelent Vakon futunkkal együtt így a készülő harmadik stúdióalbum első előfutára lett.

0417_lovecrose
A Minden lángol című stúdióalbum Hammerworld mellékletként még 2020 végén jelent meg, azóta ahogyan a covid-helyzet engedte a banda az ország több pontján is klub bulikon és fesztiválokon is bemutatta az anyagot. A Létezned kell egy pörgősebb technikásabb, de abszolút pozitív hangvételű „életigenlő" dal. „Annak tükrében ami a világban jelenleg zajlik, úgy éreztük szükségünk van egy ilyen dalra, kell hogy megpróbáljunk így is minden pillanatot megélni, mert az időnk rohadt gyorsan telik. Nekünk pedig muszáj mindig a legjobbat kihozni abból ami körülöttünk van."

A hangzásért most is a No Silence Sound Studio felelt, a videót Németh Péter (Portrait Shot) és Volner Márk a zenekar énekese készítette, a rendezés/vágás pedig szintén Márk érdeme. A zenekar közben még egy videóklipen dolgozik, ez szintén látható lesz hamarosan. Szerveződnek továbbá a tavaszi és a nyári koncertek is, aki szeretne ezekről friss infót kapni kövesse a banda facebook oldalát.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.