Shock!

október 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Avement: A világ végén...

A zenekar 2015-ben alakult, alternatív metalt játszanak, és szeretnek különböző műfajokból különböző elemeket a zenéjükbe vegyíteni. Dalszerzési mottójuk: "Minél nagyobbat röhögünk egy váltáson, annál jobb a zene". Fontos céljuk a szórakoztatás, aminek s szerves része a meglepetés ereje és az aktív színpadi jelenlét. Szeretnék, ha az emberek olyan emlékkel és élménnyel térnének haza egy Avement koncertről, hogy hazamennek és azt mesélik: "Hallod, nem hiszed el, hogy ma mit láttam".

0108_avement

Az indulás éve óta átesett a csapat jó pár tagcserén, az első komolyabb mérföldkő a történetünkben mindenképp 2018, amikor kiadták első nagylemezünket Színjáték címmel, amin nyolc dal szerepelt, amelyből háromhoz videót is készítettek.2020-ban egy nagyon erős és stabil felállást tudhat magáénak a zenekar, ennek a gyümölcse az alábbi videóklip.

"A világ végén… című szám első szám egyes személyben szól egy olyan személyről, aki a függőségébe beleragadva elveszített mindent maga körül. A szám közepére elrejtettünk diszkrét módon egy egészen súlyos témát, ahol a szöveg egy metafora, amelynek a közepén a modern technológia áll, és a hangsúly főképp a negatívumain van, tehát inkább azon, hogy mibe is kerül nekünk ez a sok jó, amit ad. A szám vége felé pedig az egyedül maradt főhősünk vallomása hallható, aki felismerve a történteket segítségért kiáltana, de már nincs kihez. Az eddigi leghosszabb és talán legtartalmasabb számunk, majdnem annyit foglalkoztunk vele stúdióügyileg, mint az előző komplett nyolcszámos anyagunkkal, úgyhogy reméljük akkora hatással lesz minden hallgatóra, mint amekkorával ránk van."

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.