Shock!

május 14.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cannibal Corpse: semmi meglepetés, csak durvulás

Alex Webster szerint a Cannibal Corpse következő nagylemezétől nem kell meglepetésekre számítani, csakis a szokásos brutalitásra. A basszusgitáros a CraveMetalnak adott interjújában beszélt az albumról, amelyet ősszel kezdenek el rögzíteni a floridai death metalosok, és valamikor 2012 elején kerül majd a boltokba.

„A death metal színtér mára stabil", magyarázta Alex annak kapcsán, hogy a Cannibal Corpse a műfaj történetének legsikeresebb csapata. „Annak idején teljesen új és definiálatlan volt ez a zene, csak egy maroknyi csapat létezett, ma viszont százak, ezrek játszanak death metalt. Az új bandák számos zenekar munkásságából meríthetnek, építkezhetnek ezekre az alapokra. Másrészt régen egyedül a szájhagyományra, a telefonra és a postára alapozhattunk. Emlékszem, hetekig vártam, hogy megérkezzenek az új demók... Most meg csak beütöd egy zenekar nevét a Google-ba, és meghallgatod a dalaikat."

Webster elárulta: a zenekar szeptemberben vonul stúdióba, és terveik szerint októberben már be is fejezik a munkálatokat tizenkettedik anyagukon.. „Valamikor 2012 elején meg fog jelenni. Igazi death metal lesz Cannibal Corpse módra: semmi nagy meglepetés, csak brutalitás!"

„Még mindig imádjuk játszani ezt a fajta zenét", szögezte le Webster idén egy korábbi interjúban. „Az is komoly motiváló erő, hogy meg kell élnünk a bandából, de igazából a mai napig a death metal iránti szeretetünk az elsődleges ösztönző. Komolyan mindannyian úgy érezzük, hogy még el kell készítenünk a legjobb albumunkat, és nem is leszünk elégedettek, amíg nem csináltuk meg azt a lemezt, amire mi magunk is a saját mesterművünkként tudunk tekinteni. Talán soha nem érjük el ezt a célt, de azért kitartóan próbálkozunk..."

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.