Shock!

április 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vasárnap Pro-Pain a Dürerben

A Gary Meskil vezette NYC hardcore brigád nyáron hozta ki új, sorban a tizenötödik lemezét Voice of Rebellion címmel, amelyet ősszel egy klubturné keretén belül élőben is bemutatnak az európai közönségnek. Jó hír nekünk, hogy a körútnak lesz budapesti állomása is, így két év után, november 15-én ismét a Dürer Kertben lehet elcsípni a bandát egy sor magyar vendégzenekar társaságában.

1113propain

Még szinte fel sem eszméltünk a The Final Revolution megjelenése óta, máris itt az újabb Pro-Pain-lemez, a Voice of Rebellion. Az 1991 óta operáló banda ismét egy kőkemény anyagot dobott össze, s mintha az évek nem is szálltak volna el felettük, ugyanolyan fiatalos lendülettel kiabálnak bele a világba. Nem is nagyon tágítanak az alapoktól, a jól bevált recept alapján a klasszikus Pro Pain elemekkel dolgoznak, semmi kísérletezés, semmi flanc. Kísérletezésre amúgy is ott a Darkhaus, de ne kalandozzunk ennyire el.

Ha pedig nem csak a számítógép előtt ülve szeretnénk átélni a zúzdát, irány a Dürer Kert november 15-én! Van még egy nyomós okunk, hogy miért: a Pro-Pain előtt többek között hazánk reménysége, a Don Gatto melegíti a levegőt. Az itthoni bulik mellett állandóan külföldre császkáló szekszárdi fiúk nyáron a Wacken Metal Battle hazai fordulóját megnyerve Németországban képviseltek minket, de amiért sokkal inkább megérdemlik, hogy az est fényét emeljék az az, hogy már korábban is turnéztak együtt a Pro-Painnel, és még egy közös dalt is összedobtak a főnök Garyvel.

A bulira érdemes időben érkezni, hiszen sok figyelemre méltó banda nyitja majd a sort, ráadásul nem csak a fővárosból, hanem egészen messziről is érkeznek majd a srácok. A Facebook eseményben hirdetett szavazás nyerteseiként a budapesti Dolor, a pécsi Dirty Dawn és az esztergomi C.Y.D. mutatja majd meg, hogyan kell szépen bólogatni a hardcore muzsikára.

Menetrend:
▲ 19:00: Kapunyitás
▲ 19:10 - 19:30: C.Y.D.
▲ 19:45 - 20:05: Dirty Dawn
▲ 20:20 - 20:40: Dolor
▲ 20:55 - 21:25: Don Gatto
▲ 21:50 - 23:00: PRO-PAIN

a Hammer Concerts bemutatja: Pro-Pain koncert
2015. november 15. vasárnap
Budapest, Dürer Kert

Belépő: early bird jegy szeptember 30-ig: 3999 Ft, elővétel 4999 Ft, a helyszínen 5499 Ft.
Jegyek kaphatók: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Viking, a metalshop.hu oldalon, valamint a Ticketportal hálózatában

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.