Shock!

február 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Tizenkét kamionnal és öt busszal érkezik Budapestre Rod Stewart

0919rs2018. január 29-én ismét Budapesten koncertezik Rod Stewart. Noha minden idők egyik legsikeresebb énekese ma már elsősorban nem erről ismert, de a The Facesszel annak idején a hard rock pionírjai között is ott volt.

A turné éppen Budapest előtt két nappal indul, szombaton lesz az első koncert Németországban, utána érkeznek meg Budapestre január 29-én, hétfő hajnalban. A felszerelést tizenkét kamion és öt busz szállítja, a zenészek mellett még közel hatvan fős az utazó stáb. Saját szakács utazik a turnéval, és Rod öltözőjének berendezését is magukkal viszik minden városba, a helyiektől csak tükröt kérnek a helységbe. A koncert kapcsán több mint kilencven magyar segédkezik majd az Arénában, főként az építésben és bontásban, műszaki emberként. Rod Stewart egy közel 300 négyzetméteres színpadon lép fel, amelyhez két kivetítő tartozik, de közvetlenül a színpad szélénél mini öltöző is lesz a gyorsabb ruhaváltás miatt. Minden városban hat kamerával veszik a koncertet, ez adja a kivetítők képét is.

Az előzetes információk szerint több mint kétórás koncert várható, előzenekar nélkül, 20 órakor rögtön Rod Stewart és csapata lép színpadra. A várható kapunyitás 18.30, belépésnél táska-ellenőrzés is lesz, nem lehet az épületbe behozni üveget, palackot, valamint cserélhető objektíves fényképezőgépet, videókamerát és hangrögzítő eszközöket. Jegyeket már csak korlátozott számban lehet vásárolni a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A fellépésre kizárólag ülőjegyek kaphatók.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.