Shock!

január 28.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szombaton lesz az Ozone Mama lemezbemutatója a Hajón

Február 17-én tartja a frissen megjelent Cosmos Calling album lemezbemutató koncertjét az Ozone Mama az A38 Hajón. A koncerten az osztrák The Weight is fellép.

1012ozonemama

Nagyot fordult a világ a hard rock egyik legígéretesebb hazai szereplőjével, az Ozone Mamával: felívelőben lévő nemzetközi karrierjüket immáron egy amerikai kiadó is erősíti. Együttműködésük első gyümölcsét, a Cosmos Calling című nagylemezt az A38 Hajón hallhatja először a közönség. A januárban megjelent albumra decemberben indult a kedvezményes előrendelés, a legelső Magyarországra érkező példányokat pedig ezen a koncerten vehetik majd kezükbe a rajongók.

Az Ozone Mama mellett ott lesz a Hajón ezen az estén a Bécsből érkező The Weight is, akik a rock, a blues és a pszichedelikus pop elegyében utaznak: ezeket összegyúrva találták meg erős és karcos saját hangzásukat. Játszottak már együtt a Rival Sonsszal és a Blues Pillsszel is, bemutatkozó lemezüket pedig a Die Ärztét is referenciái közt tudó német sztárproducer, Oliver Zuelch segítségével véglegesítették.

Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.