Shock!

június 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sonic Bear Punch lemezbemutató és Ørdøg / Superbutt exkluzív koncert az Instantban

Június 7-én pénteken az Instantban kerül megrendezésre a Sonic Bear Punch zenekar lemezbemutató koncertje. Azt est különleges vendége a Vörös András vezette Ørdøg zenekar lesz.

0606_sonicbear

A 2 zenekar tagjai között egy igencsak ritka, több évtizedes átfedés van, amely akarva-akaratlanul is különleges és egyben exkluzív házibulivá varázsolják majd ezt az estét.Minderről a zenekar frontemberei mesélnek: Vörös András (Ørdøg): „2024 első fele olyan időszaknak tűnt, amikor semmi különösebb izgalom nem volt várható felénk: új lemez még nincs, kerek évforduló lesz, de azt ősszel ünnepeljük, ezért eredetileg nem is terveztünk budapesti koncertet. Játszani viszont szeretünk, úgyhogy amikor Pityeszmegkeresett, hogy nem ugranánk-e be vendégnek a Sonic Bear Punch lemezbemutatójára, örömmel mondtunk igent, hiszen rengeteg a közös emlékünk, de ritkán találkozunk manapság. Kisvártatva aztán jött a felismerés, hogy várj, de hát ez az Instantban lesz, ott meg Szabolcs a rezidens hangmérnök, szóval az Ørdøg mellett felvonul a Superbutt teljes tagsága is. Akkor meg már mi lenne, ha nemcsak az öltözőben csapkodnánk egymás hátát és sztoriznánk unalomig? Végül is tavaly úgyis begyakoroltuk 10 év után a dalokat, párat épp el is játszhatunk, olyan még úgyse volt, hogy egyszerre lehetünk ugyanazon az estén Ørdøg is meg Superbutt is. Miki is van, Zolika is, Béci is, Szabolcs is, a maradék háromnak meg méggitárt vagy pólót sem kell cserélni hozzá. Szóval akkor legyen ilyen, mindenki mindenkivel, és ha a végén tényleg sikerül még egy FreshFabrik-dalt is összekaparni Pityeszékkel, az végképp hab a tortán."

Horváth István "Pityesz" (Sonic Bear Punch): „Új felállással vágtunk neki az idei évnek, basszusgitár poszton Kostyál Viktor tépi már a húrokat, a dobosunk pedig Gábor Béla azaz KisBéci lett. Az Omen zenekarnak köszönhetően pedig már élőben is megmutathattuk magunkat, mégpedig Kaposváron illetve a Barba Negra Red Stage-en. Hihetetlenül hálásak vagyunk ezekért a lehetőségekért! Mindeközben szoktuk egymást, idomultunk szépen egymáshoz próbáról-próbára, koncertről-koncertre és elmondhatjuk, hogy egyre erősebben működik köztünk az a bizonyos kémia. Mostanra már az új album dalait masszírozzuk, tehát haladunk előre. A lemezbemutató koncerttel szeretnénk megmutatni, hogy hol is tartunk és bepótolni mindazt, ami élőben az elmúlt években kimaradt. Tisztában voltunk azzal, hogy lemez ide, 3 megjelent videóklip oda, színpadi tapasztalat terén még gyerekcipőben járunk jelenleg, íg mindenképpen egy rutinos, minőségében és tapasztalatában erős zenekarral szerettük volna teljessé tenni ezt a koncertet. És ahogy András is elmesélte, a 2 zenekar tagjai közti kapcsolat teljesen evidenssé és magától értetődővé tette az Ørdøg zenekar jelenlétét ezen az estén. KisBéci ugyebár Andrissal a Superbutt zenekarban zenélt évekig, mi pedig a FreshFabrikban toltuk együtt évekig. Ráadásul mi Salimmel a Neurortrendben zúztunk, Vécsi Zolikával pedig a Funktoryval alkottunk, egyszóval egészen elképesztő ez a mostani egymásra találás! Ezek után azt hiszem, nem szorul túl nagy magyarázatra az, hogy miért is lesz különleges ez az este.Ami a mi részünkről várható az az, hogy a novemberben megjelent Part I: Deep Down Inside-ot; című albumunk dalai mellett egy új dalt is eljátszunk ízelítőként az új albumról, valamint lesz egy különleges dal is a repertoárunkban, az a bizonyos hab a tortán, amelyet Andrissal fogunk előadni. Az estét Kollár Matyi barátom zenekara a Quantum Pony nyitja majd. Menő este lesz ez kérem szépen!"

Jegyek: https://tixa.hu/sbp_ordog_instant

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.