Shock!

augusztus 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nu metal nosztalgia Fehérváron a P.O.D.-vel és az Alien Ant Farmmal

November 9-én ismét 2001-ben érezheti magát, aki a székesfehérvári FEZEN Klubba téved: együtt lép fel a helyen a P.O.D. és az Alien Ant Farm.

0706podaaf

Az ezredfordulós nu metal éra rég tovatűnt, de az akkortájt nagy sztárnak számító zenekarok többsége ma is létezik, még ha nem is kíséri tevékenységüket akkora hisztéria. A Los Angeles-i P.O.D. az 1999-es The Fundamental Elements Of Southtown és főleg a 2001-es Satellite lemezekkel kétségtelenül a korszak nagy nevei közé tartozott – utóbbi lemezből csak az Egyesült Államokban több mint 3 millió példányt adtak el –, és ugyan manapság már nincsenek a reflektorfényben, azóta is folyamatosan működnek. A riverside-i Alien Ant Farm hozzájuk hasonlóan szintén 2001-ben ért fel a csúcsra második albumával, az ANThologyval, amely – elsősorban Michael Jackson Smooth Criminaljének feldolgozása révén – ugyanígy milliós nagyságrendben fogyott.

A két zenekar november 9-én közösen koncertezik Magyarországon, a Dead Girls Academy nyitása mellett. A helyszín Székesfehérvár és a FEZEN Klub lesz. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.