Shock!

január 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ma este körszínpados Tankcsapda az Arénában

Pályafutása egyik legnagyobb show-jára készül a Tankcsapda. Április 28-án a zenekart a budapest Papp László Sportaréna küzdőterének közepére helyezett színpadon igazán közelről láthatja és hallhatja a közönség az év legütősebb magyar rockkoncertjén.

0428tcs

A debreceni rockbanda mára a műfaj elvitathatatlan magyarországi éllovasa. Mérlegük 27 év alatt tizennégy soralbum, három koncertlemez, négy könyv és három turnéfilm, begyűjtve az összes lehetséges szakmai díjat, úgy mint Arany Zsiráf, EMeRTon, Fonogram, Artisjus, vagy a Viva Comet. Lemezeik egytől-egyig többszörös platina státuszt értek el. „Szerintem a zenekart azért szeretik ennyien, mert bár az elmúlt két és fél évtizedben rengeteget változtunk, de sohasem akartunk se kevesebbnek, se többnek látszani annál, mint amik vagyunk", mondja Lukács László. „A cél az volt, hogy elérjünk egy szélesebb réteget, de úgy, hogy közben ne veszítsük el az irányítást", így Fejes Tamás. „Fontos, hogy megtartsuk a kisebb, pár száz fős klubkoncerteket is, de úgy, hogy akár egy csendesebb, kevesebbet játszott időszak árán máskor tíz-tizenöt-húszezer embernek is fel tudjunk lépni. "

Az újításairól híres Tankcsapda április 28-ra egy igazán különleges koncertet álmodott a Papp László Budapest Sportarénába. „Egy régi vágyunkat valósítjuk meg egy középre helyezett színpaddal. Láthattunk hasonlót külföldi előadóktól és mindig szimpatizáltunk a gondolattal, hogy egyszer a mi közönségnek a mi Arénánkban mi is a küzdőtér közepéről a közönségünkkel közösen énekeljük a dalainkat." A fedett fesztivál-hangulatú produkció természetesen különleges élményt nyújt majd a nézőknek, akik a zenekart a szokásosnál közelebbről élvezhetnek az Aréna bármely ülőhelyéről, vagy a kibővített küzdőtérről egyaránt.

A menetrend így fest:

18.00 KAPUNYITÁS
19.00 Pennhurst
20.00 Reload
21.00 TANKCSAPDA

További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 P 2017-04-28 10:35
Bepróbálják a Metallica-ra. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.